'Sálvame' ensorra un col·laborador de Telecinco i revela les seves mentides

El col·laborador no és periodista ni tampoc ha estat mai hoste de vol

José Antonio Avilés plorant en directe a 'Viva la vida'
José Antonio Avilés té una vida completament inventada | Telecinco

A qui se li ocorre anar a un reality de televisió amb una vida totalment inventada? A José Antonio Avilés, concursant de 'Supervivientes' i col·laborador de 'Viva la vida'. Durant aquesta setmana, 'Sálvame' ha estat recollint dades que donen a entendre que el col·laborador no és qui realment diu ser.

Ell sosté que és periodista i que es va llicenciar a la Universitat de Gal·les, també vam saber que va fingir ser parella d'un conegut presentador d'Antena 3 i ara, hem sabut també que intenta aparentar que forma part d'una família adinerada, dedicada al món de la compra i venda dels vaixells. Res és veritat.

'Sálvame' ha parlat aquesta tarda amb un professor de la Universitat de Gal·les, que afirma que mai ha vist per la universitat al col·laborador. A més, afegeix que per poder obtenir el títol cal acudir a les classes presencials, en les quals mai ha estat Avilés. El col·laborador va intentar obtenir un cicle formatiu i higienista bucal, el qual, i segons els seus mateixos companys, no va acabar per haver protagonitzat nombroses topades amb els seus companys i fins i tot amb els professors. Tant és així que va haver de repetir el primer curs, el qual mai va arribar a finalitzar.

A aquests mateixos companys els deia que era hoste de vol i que treballava per a una coneguda companyia aèria, però que estava estudiant aquest cicle de sanitari per abandonar aquesta vida tan sacrificada. No obstant això, aquest mai concretava l'empresa per la qual treballava, tot i la insistència dels seus companys d'aula.

Presumia de tenir molts amics famosos

El cordovès no es va quedar aquí. Per intentar guanyar-se la simpatia dels seus companys, deia parlar per whatsapp amb famosos com ara Belén Esteban, Kiko Matamoros i altres persones que han afirmat que fins i tot ara com ara no tenen el contacte del concursant de 'Supervivientes'. Quan finalment torni, Avilés haurà de donar resposta a totes aquestes invencions que l'han acabat deixant en evidència davant de tot el món.


Comentaris

envia el comentari