Miriam Saavedra lanza un beso

'Sálvame' destapa un romanç entre Míriam Saavedra i un membre de la família del rei

La col·laboradora ha negat les informacions que s'han donat

Encara crèiem que Míriam Saavedra seguia ancorada en el seu amor impossible amb el presentador Carlos Lozano, però ara hem pogut veure que la concursant de 'realitys' no ha perdut el temps i ha seguit coneixent a altres homes mentre espera poder reprendre la seva relació amb el mític conductor d''Operación Triunfo', una cosa que sembla impossible per la falta de ganes de Lozano.

Antonio David Flores ha començat la tarda a 'Sálvame' advertint a Saavedra que tenia una informació molt forta i que la relacionava directament amb un membre de la família del rei. El col·laborador començava dient que no estava autoritzat per explicar-ho, però els seus companys insistien perquè donés més pistes i aquest se l'ha jugat i ha començat a parlar.

Flores s'ha aventurat a dir que l'ex de Carlos Lozano hauria protagonitzat un fugaç romanç amb Felip Joan Froilà, fill de la germana del rei i infanta d'Espanya, Elena de Borbó. Saavedra ha rebut l'acusació amb sorpresa, assegurant que no coneixia Froilà i que no era capaç ni de posar-li cara. Sembla que les seves excuses no han convençut els col·laboradors de 'Sálvame' i han volgut saber més sobre el que ha passat.

Saavedra protagonitza una discussió amb la nòvia de Froilà

El presumpte romanç de Míriam Saavedra amb Froilà no ha estat l'única dada que s'ha donat en el programa. També s'ha explicat que la concursant de 'realitys' hauria protagonitzat una acalorada discussió amb la nòvia del nebot del rei. Ella per la seva banda ho negava, i també afegia que tampoc la coneixia de res.

En aquest moment Míriam intentava esquivar les preguntes i assegurava trobar-se malament, demanant sortir del plató per parlar amb el director del programa, en considerar que es tractava un tema que no estava previst que es toqués. Alhora, Antonio David rebia una trucada que li demanava per favor que deixés de parlar d'aquest presumpte romanç.