Gema López, col·laboradora de Sálvame, posant i somrient a càmera

Gema López ja no és intocable: 'Sálvame' treu a la llum la seva «gran mentida»

Gema López reconeix que ha arribat a acords amb alguns paparazzis

Gema López ha sabut marcar bé els límits als directors del seu programa. La col·laboradora no està disposada a comercialitzar amb la seva vida privada i no vol convertir-se en personatge. Per això, ha amenaçat en abandonar el treball en el cas que no compleixin les seves normes.

Gema López s'ha guanyat el respecte de tots els seus companys, tot i que els responsables de 'Sálvame' han aconseguit buscar-li un problema bastant seriós. Encara que no se sent còmoda en primera línia mediàtica, ha hagut de fer front a una acusació molt greu.

«La bomba està a punt d'esclatar i encara que sabem que sempre has defensat la parcel·la privada de la teva vida, això canviarà. Aquest programa respectarà no parlar de la teva vida personal, però és la professional la que avui es pot veure perjudicada», comentava una redactora.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Gema López sempre ha deixat clar que continuaria en l'espai de Jorge Javier Vázquez «fins que em deixi de compensar». Així doncs, tot fa pensar que després de la seva última intervenció s'ha plantejat la seva continuïtat a 'Sálvame', ja que els seus companys no s'han portat bé.

És una de les cares més perseguides per la premsa, així que ocupa les portades de les millors revistes del mercat. El problema és que, segons expliquen, pacta amb els fotògrafs per sortir afavorida en les imatges i tenir el protagonisme que sempre ha desitjat.

No obstant això, Gema assegura que mai ha pactat res. Tan sols ha posat una condició per deixar-se fotografiar: que no treguin a la seva família. Així mateix, comprèn que genera molt interès i que els paparazzis volen perseguir-la, però ha demanat que mantinguin al marge la seva intimitat.

L'equip d'investigació de Telecinco no està d'acord amb aquesta versió i assegura que el seu pacte va molt més enllà del que s'està explicant. Per això, han amenaçat de treure a la llum «la gran mentida» de la col·laboradora, cosa que ha causat una gran revolució.

Gema López explica el seu pacte amb els fotògrafs

Gema ha reconegut que va arribar a un acord amb els reporters, però que mai ha tingut interès a sortir en cap portada. L'única cosa que pretén és que la seva família no es vegi afectada per la seva fama, ja que la seva filla té una edat en la qual és conscient de tot.

És més, assegura que l'únic que ha demanat és que la seva petita no surti en cap fotografia perquè «el fet que es pugui pixelar a determinades edats, no val». No obstant això, un dels implicats ha parlat amb 'Sálvame' i ha revelat la suposada cara oculta de la periodista.

«He estat testimoni de com aquestes imatges s'han seleccionat. Gema sap quin dia seran preses i quins textos les acompanyen», declara per a sorpresa de la resta de col·laboradors.

Segons aquesta persona, la tertuliana «té poder de decisió a l'hora de dir quines fotos veuran la llum». La tertuliana s'ha sentit molt molesta amb aquesta informació, ja que assegura que mai ha guanyat diners aprofitant-se del seu poder mediàtic.

Fa més de dues dècades que treballa en la premsa del cor i mai ha tingut la necessitat de convertir-se en personatge. «Ni he cobrat mai, ni mai a mi se m'ha ensenyat una foto abans per dir-me quina vull», respon visiblement molesta.

Gema està travessant per un moment mediàtic força delicat i no seria estrany que prengués mesures per frenar la situació. De fet, fa unes setmanes, els seus directors van portar a Rocío Carrasco a plató perquè tingués un enfrontament amb ella.

D'altra banda, recordem que sempre ha deixat clar quins eren els seus límits: no participar en el món de l'espectacle. Després d'acusar-la de pactar amb la premsa per guanyar protagonisme en el mercat del cor, potser la col·laboradora de 'Sálvame' podria prendre una decisió contundent.