Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Els directors de 'Sálvame', reunits d'urgència: Valoren emetre un contingut delicat

Paz Padilla ha anunciat que si s'emet aquest contingut podria canviar molt la imatge pública de Kiko Rivera

Avui, Paz Padilla ha donat la benvinguda als espectadors de 'Sálvame', des d'un plató molt diferent del qual estem acostumats a veure. Avui no lluïa llums i colors vius com cada tarda, la presentadora només tenia un focus sobre d'ella i la resta del plató era fosc. El misteri presidia les instal·lacions de Telecinco i la veritat és que el motiu s'ho mereix.

Padilla començava a parlar des de la taula del director del programa, el córner del plató on se situen cada tarda David Valldeperas i Alberto Díaz, per anar coordinant les trames i continguts que desenvolupen els col·laboradors, però, no obstant això, no hi havia ni rastre de cap dels directors.

I és que, això és pel fet que tots ells, juntament amb els propietaris de la productora del programa, es troben tancats en una sala de la redacció per valorar un contingut que han rebut i que d'emetre's, podria evidenciar molt la imatge pública d'un personatge molt conegut i que està de màxima actualitat.

Segons sembla, es tractaria d'un contingut molt compromès de Kiko Rivera i que si acaba sortint a la llum, pot perjudicar molt aquesta imatge idíl·lica que està venent a la televisió, des que s'assegués per destapar els enganys i mentides de la seva mare en referència a l'herència de Paquirri.

Entenem que, aquesta reunió d'urgència i que ha obligat els màxims responsables de 'Sálvame' a reunir-se quan ja havia començat el programa, és decisiva per a deliberar si és legal emetre aquest contingut, una precaució que sempre s'estudia, però que en aquesta ocasió, no hi ha hagut més remei que iniciar aquest procés en ple directe.

L'hermetisme de la cúpula ha sigut absolut, ja que ni la mateixa presentadora ni tampoc cap dels col·laboradors ha pogut aportar cap nova dada, ja que tots els detalls es troben embargats fins que es decideixi què es pot explicar i què no.

Una de les opcions que s'ha valorat és que pugui emetre's una part del contingut, però no tot. Això permetria que l'audiència pugui acabar entenent el contingut, encara que no apareguin íntegre per poder preservar la intimitat que segur que es posa en risc amb l'emissió total d'aquests enregistraments o documents que han estat lliurats a les instal·lacions de 'Mediaset Espanya'.

Algunes pistes sobre aquest compromès material

No sabem si ha estat de manera intencionada o no, però en tornar de la publicitat han emès un vídeo avançant sobre aquest compromès material i d'aquest podem treure algunes pistes del que segurament acabarem veient al llarg de la tarda.

Es tracta d'una conversa de Kiko Rivera amb un periodista i que es relaxa amb aquest creient que no ho estan gravant. La realitat és una altra i sembla que Rivera ha estat gravat durant més de tres hores, desfogant-se sobre temes d'actualitat i també deixant a caure d'un burro a altres personatges vinculats amb aquesta batallada televisada.

Els principals perjudicats són, com era d'esperar, la seva mare Isabel Pantoja, també la seva germana i la seva cosina, i nous enemics que fins ara no sabíem que Kiko tenia. Segons sembla, el cantant arriba a ficar-se amb l'aspecte físic de María Patiño, al·legant que té un nas de ratolí.

Es veu que Kiko només premia amb la seva simpatia a aquells col·laboradors que li fan la pilota com a Rafa Mora o Kiko Matamoros, però a la resta els atia verbalment i els deixa de la pitjor de les maneres. Fins i tot, Belén Esteban, que durant molt de temps ha estat amiga confessa de Rivera, ara ja no ho és i el motiu no seria un altre que la col·laboradora hagi intentat defensar i entendre en part a Isabel Pantoja.

Per tant, al llarg de la tarda, potser coneixerem quin és aquest contingut tan delicat i veurem com queda de greu tocada la imatge de l'empresari de la nit.