Plató de Sálvame amb els col·laboradors

'Sálvame' dona la notícia de la setmana, que canvia les coses: «Torna a casa»

El programa de les tardes de Telecinco ha revelat que demà al 'Deluxe' hi haurà una persona que generarà molta polèmica

Ahir a la tarda, 'Sálvame' va donar a conèixer una informació inesperada que va deixar tothom bocabadat. Es va revelar el nom de la persona que demà, dissabte, s'asseurà al 'Deluxe'.

 

Parlem de Kiko Rivera. Ningú s'imaginava que seria ell el convidat a l'espai, però sí. És més, sembla que no tindrà pietat a l'hora de carregar contra certes persones.

'Sálvame' revela que Kiko Rivera serà el convidat estrella del 'Deluxe'

Carlota Corredera va ser l'encarregada de descobrir la sorpresa. «Ha arribat el moment de revelar la bomba. No es parlarà d'una altra cosa», va dir.

Llavors a donar pas a un vídeo que mostrava que Rivera tornaria a seure a Telecinco i que deixava clar que seria molt contundent i directe amb certes persones de la seva família.

Kiko Rivera amb la barba retallada i gorra mira a càmera en el transcurs d'una gala d'un programa de televisió
Kiko Rivera s'asseurà demà a 'Sábado Deluxe' | GTRES

I sobre Isabel Pantoja, una veu en off deia: «Kiko esperava una mica més d'interès per part de la seva mare». Una frase que feia evident que la rumorejada reconciliació entre mare i fill no s'ha produït.

Tot seguit, es van emetre unes imatges de la seva germana, Isa Pantoja, en les quals sortia responent a les acusacions que ell li ha fet. Exactament deia: «No necessito que vingui a jutjar-me. Que es jutgi ell mateix».

També es van poder veure declaracions de la seva cosina, Anabel Pantoja. «Li vaig trucar un moment abans de casar-me i li vaig dir que em truqués. Però no m'ha trucat més».

Per tant, va quedar clar que el DJ parlarà dels familiars amb qui actualment té conflictes. Vaja, que no es deixarà res al tinter. I, per si en quedaven dubtes, el vídeo acabava amb una imatge d'ell dient: «Dissabte m'escoltaran al 'Deluxe'».

'Sálvame' es queda perplex pel retorn de Kiko Rivera a Telecinco

Fa setmanes, Rivera va carregar amb molta contundència contra Mediaset a les xarxes socials. Primer, pel seguiment que li feien arran d'una suposada infidelitat que hauria comès. I segon, per tota la polèmica que havia suscitat amb les declaracions que havia fet contra Isa i Anabel després de reconciliar-se, suposadament, amb la mare.

Tot i això, sembla que ja s'ha oblidat de tot el que ha passat. Així doncs, tornarà a seure al plató de 'Sábado Deluxe'. Està disposat a parlar dels conflictes familiars que té oberts i a justificar el comportament que ha tingut aquestes últimes setmanes.

Foto de mare i fill
Kiko Rivera parlarà de la seva mare, de la seva germana i de la seva cosina | Mediaset

Com és lògic, quan es va donar la informació a 'Sálvame', tot el plató es va quedar estupefacte. Bona mostra d'això és que els col·laboradors no en sabien res.

Carlota va ser la primera que es va manifestar. «Tindrem una superentrevista. Va renegar de nosaltres, però torna a casa gairebé per Nadal», va dir just abans de revelar

Quan van saber qui era el convidat de dissabte, Kiko Matamoros i Kiko Hernández van aplaudir 'enfervorits', però la resta de tertulians es van quedar en silenci.

De la mateixa manera, els espectadors de seguida van opinar sobre la notícia. Van omplir les xarxes de comentaris que, majoritàriament, eren força crítics amb el DJ. Per exemple, «Que pesat!» o «Era més que evident que tornaria, per molt que els posés verds, perquè viu d'això i de les revistes».

Altres deien: «Necessita diners, i es nota», «Aquest paio no dona per a més» o «Fins quan penses posar preu al dolor de la teva gent?». I en aquesta mateixa línia també hi ha comentaris com: «Una vegada més, demostra que sense enfrontaments familiars i sense polèmiques no sap sobreviure. És molt trist, i espero que tot això t'acabi tornant en el futur».