'Sálvame' creua la línia del mal gust amb entrevistes als seus col·laboradors quan morin

Carlota Corredera ha proposat una idea que ja té una primera voluntària: Lydia Lozano

Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame
'Sálvame' creua la línia del mal gust amb entrevistes als seus col·laboradors quan morin | Telecinco

'Sálvame' és un dels programes de més èxit de la televisió i és la màquina perfecta que permet a Telecinco omplir hores de programació sense haver de sortir fora a buscar els continguts, ja que en moltes ocasions els mateixos col·laboradors generen prou baralles i disputes entre ells. 

Per aquest motiu, moltes veus crítiques amb el format l'han acusat sempre de ser 'telebrossa' i de mostrar la pitjor cara de la televisió i de la premsa en general. Però aquest dimarts, el programa ha entregat una nova arma a tots aquests que el critiquen sense miraments. 

Ha estat Carlota Corredera qui ha tingut la idea, però el director del programa, David Valldeperas, ha vist la seva proposta amb bons ulls i el pla tirarà endavant. Durant el programa, la presentadora ha assegurat que li encantaria presentar un programa d'entrevistes amb personatges diversos i que només veiessin la llum després de les seves morts.

A Valldeperas li ha agradat la idea i li ha fet una oferta que Carlota Corredera no ha pogut rebutjar: A partir d'ara, la presentadora farà entrevistes als col·laboradors del programa que només s'emetran després de les seves morts, encara que el programa no estigui en emissió. 

Els col·laboradors, lluny d'escandalitzar-se per la proposta, han vist amb molt bons ulls ser els protagonistes d'aquestes entrevistes tan 'negres'. De fet, Lydia Lozano ha mostrat tant entusiasme amb la idea que ella serà la primera que farà aquesta mena d'entrevistes. 

El director de 'Sálvame' ha explicat que aquesta mateixa setmana podran enregistrar la primera entrevista, i Lydia Lozano ha volgut assegurar-se que, efectivament, el contingut que surti d'aquesta entrevista només s'emetrà després de la seva mort, i mai abans. Per confirmar-ho, ha demanat signar un contracte de confidencialitat que el programa haurà de respectar passi el que passi. 

'Sálvame' no seria pioner en aquesta mena de programes

Tot i que la idea ha agafat per sorpresa a la majoria d'espectadors, la idea de Carlota Corredera no és pas nova. Fa uns anys es va estrenar a Canal+ un programa titulat 'Epíleg' i que té pràcticament la mateixa temàtica. La idea la van proposar Begoña Aranguren i Isabel Verajáuregui, i durant els anys s'han emès entrevistes a personalitats com Sara Montiel, Manuel Fraga o Ana María Matute. 


Comentaris

envia el comentari