'Sálvame' entrevistarà els seus col·laboradors i s'emetrà quan morin

Lydia Lozano serà la protagonista del primer d'aquests especials

Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame
Sálvame crearà un nou programa per emetre quan morin els col·laboradors amb entrevistes inèdites | Telecinco

La creativitat i l'enginy dels responsables de 'Sálvame’ és admirable. Es neguen a convertir-se en un programa clàssic i habitual i aposten sempre per portar al format i als seus col·laboradors a l'extrem, oferint als espectadors un contingut únic, que sempre acaba sorprenent.

Ahir a la tarda Carlota Corredera confessava a David Valldeperas, un dels directors del programa, que li encantaria presentar un programa en el qual entrevistés famosos i que aquestes converses solament sortissin a la llum una vegada els protagonistes morissin.

La idea ha agradat a Valldeperas i li ha ofert que entrevisti els col·laboradors del programa per excel·lència de les tardes per a poder emetre aquestes converses una vegada els tertulians morin, encara que en aquell moment el programa ja no estigui en emissió. Lydia Lozano, fascinada per la idea ha acceptat ser una de les protagonistes d'aquestes converses i s'ha prestat a participar en el primer lliurament d'aquest nou format que estaria presentat principalment per Carlota Corredera.

El director del programa ha dit que aquesta mateixa setmana es podria gravar la primera entrevista. Davant això, Lozano ha volgut assegurar-se que el contingut que es gravi mai podrà ser publicat amb anterioritat a la seva mort. És per això que ha demanat poder signar un contracte de confidencialitat amb el programa perquè no es traspassi aquesta regla ineludible.

Un programa amb antecedents 

Canal+ fa anys que emet un programa que té justament aquesta mecànica. Es tracta del programa 'Epíleg' i que van idear Begoña Aranguren i Isabel Verajáuregui. Per aquest espai i que s'emet sense cap mena de periodicitat, han passat personatges tan importants com Ana María Matute, Sara Montiel, Manuel Fraga o Jesús Puente, entre molts altres.

Entenem que el programa haurà d'acabar de perfilar-se i que tot s'ha ideat sobre la marxa, per la qual cosa els detalls encara es troben en l'aire. Però si finalment s’acaba fent realitat, aquest nou format seria un nou gir en la llarga vida de l'univers 'Sálvame', que cal recordar que porta actiu més d'onze anys sense cap pausa.


Comentaris

envia el comentari