Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Un col·laborador de 'Sálvame' tremola: exigeixen el seu acomiadament immediat

Una brutal discussió acaba amb la petició en ferm de l'audiència

Gustavo González s'asseia al programa 'Domingo Deluxe' per sotmetre's a un 'poli' on va sortir a la llum la veritat que s'amaga després de la seva entrevista a Kiko Rivera l'any 2006. El paparazzi ha estat un dels protagonistes indiscutibles de la setmana passada, després que filtrés les tremendes declaracions del DJ on acatava a Jorge Javier Vázquez i María Patiño.

Precisament, va ser amb la presentadora de 'Socialité' amb qui Gustavo va tenir un enfrontament que va quedar empetitit en comparació amb el que va tenir amb Rafa Mora diumenge passat, 7 de febrer. Tots dos col·laboradors van començar una brutal discussió que no va agradar gens a l'audiència provocant la petició de l'acomiadament del valencià.

Rafa Mora i la seva brutal baralla amb Gustavo González

Rafa Mora havia escalfat motors amb l'entrevista a Raquel Bollo. L'amiga d'Isabel Pantoja tornava al plató del 'Deluxe' per parlar sobre les últimes notícies que giraven al voltant d'ella, i va protagonitzar una tremenda discussió amb Rafa Mora. El valencià no va dubtar a qualificar a la dissenyadora amb tota mena d'ofenses com a «pocavergonya» o «escòria de la societat».

L'ambient ja estava caldejat i Rafa Mora no estava disposat a baixar gens ni mica les seves ganes d'enfrontament. El de Raquel Bollo tan sols va ser un aperitiu per a ell. El seu següent objectiu era Gustavo González i quan el paparazzi va seure al 'Poli Deluxe' per parlar sobre la polèmica entrevista a Kiko Rivera, el valencià ja tenia clar que anava a treure les ungles quan pogués.

«Has filtrat converses a la premsa que es produeixen en les reunions d'escaleta de 'Sálvame'?», va ser la pregunta que va desencadenar l'enfrontament. Gustavo González deia que «no», però Conchita va dir que «mentia». El col·laborador va passar llavors a justificar la seva mentida assegurant que només comentava amb alguns companys el que en les reunions es produïa sense intenció de vendre res. «Filtrar implica una intencionalitat que no és el fet de comentar», li recordava la presentadora.

Va ser llavors quan l'extronista de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' va explotar contra Gustavo: «No et refies ni de tu mateix. No em diguis res avui perquè ets un bocamoll, un traïdor i a sobre filtres informació d'una reunió», li va deixar anar Rafa Mora. «M'ho diràs tu? Jo tinc proves que tu li has passat l'escaleta al teu amic Ricardo», va contraatacar el paparazzi.

L'acusació de Gustavo González va fer que Rafa Mora s'aixequés del seu seient i es dirigís al col·laborador fent un gest inadequat —posant les seves mans a les seves parts íntimes— i fent que María Patiño li cridés l'atenció: «Estem en televisió, respecta el públic». Però el valencià seguia cridant: «Ho hauràs de demostrar, bocamoll, que ets capaç de filtrar informació de la feina que et dona menjar», li deia a Gustavo.

L'audiència demana l'acomiadament de Rafa Mora

La desagradable actuació de Rafa Mora va provocar que els espectadors de 'Sálvame' es llancessin a les xarxes socials per retreure l'actitud del col·laborador. Tot i que el valencià va acabar demanant disculpes a l'audiència, ja era massa tard i les veus van començar a criticar i demanar mesures contra ell.

«No cal a TV», «Haurien de fer-lo fora», «Esperem que 'Mediaset' prescindeixi d'aquest personatge», «No mereix estar a la televisió fins que aprengui a comportar-se», «Ahir Rafa Mora va tornar a demostrar que és un paio de barrada que no mereix tenir espai a la televisió», «No em sorprèn en absolut. No és la primera vegada i si segueixen comptant amb ell, és que no els importa les crítiques que rebin. Dit això és totalment vergonyós, que en TV es doni cobertura a personatges com ell» són algunes de les crítiques que ha rebut després de la seva actuació.