Exigeixen el final immediat de 'Sálvame' per l'últim que han fet per guanyar audiència

Els espectadors s'estan cansant de les decisions del programa

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
'Sálvame' està en el punt de mira | Twitter (@lecturas)

Des que 'Pasapalabra' s'emet a Antena 3, el programa de 'Sálvame' ha experimentat una lleugera baixada en la seva audiència, especialment en l'últim tram de programa que coincideix amb el concurs presentat per Roberto Leal. El programa presentat per Jorge Javier Vázquez ha experimentat nombroses seccions per competir contra 'Pasapalabra', des de 'Sálvame Tomate', fins a 'Sálvame Banana'. Un veritable caos que ha tingut com a objectiu reflotar l'audiència de l'últim tram de la tarda.

Ara, dins de 'Sálvame Tomate', espai que comença a les 8 com el màxim rival d'Antena 3, s'ha intentat un enèsim projecte per aixecar l'audiència. El programa ha estrenat la secció 'Quiero dinero'. Aquesta peculiar secció té l'objectiu de posar a prova a tots els col·laboradors del programa a través d'una sèrie de reptes on poden guanyar diners. Aquest ha estat el projecte pel qual Telecinco vol prendre-li audiència a 'Pasapalabra'.

Mentre es produeix aquest joc, Roberto Leal presenta el concurs a Antena 3. En aquest primer lliurament de 'Quiero dinero', la concursant ha sigut Chelo García Cortés, qui ha estat sotmesa a un repte que ha acabat de la manera més inversemblant possible.

Les xarxes critiquen les decisions de Telecinco

La col·laboradora ha anat superant a poc a poc diversos reptes, ja que volia guanyar per endur-se la quantitat més gran de diners possible. La prova final d'aquest repte ha estat molt criticada a les xarxes socials, fins al punt de considerar-se com una denigració cap a la periodista. Per aquest motiu, són molts els qui han iniciat una campanya per demanar la fi immediata del programa.

Per 3000 euros, Jorge Javier Vázquez demanava a la col·laboradora que ensenyés les seves calces davant tota l'audiència. És a dir, 'Sálvame' ha intentat comprar a una mateixa col·laboradora per guanyar audiència i prendre-li a 'Pasapalabra' els seus seguidors.

Però Chelo ho va veure una cosa normal i va decidir acceptar sense cap mena de pudor, ja que ella creu que no és gens escandalós mostrar la seva roba interior en directe i davant de tot Espanya. La periodista es va abaixar els pantalons en directe i va mostrar les seves calces, embutxacant-se 3.000 euros. I no només això, sinó que durant aquest espai del programa, la col·laboradora també va realitzar altres proves com la de netejar els banys d'homes de Telecinco.

'Quiero dinero' fracassa

Avui també tornarà a participar en aquest peculiar espai que té Telecinco dins de 'Sálvame'. L'objectiu de Telecinco és treure audiència al concurs de Roberto Leal , fet que no ha aconseguit, ja que ni amb l'estrena de 'Quiero dinero' ha aconseguit guanyar a 'Pasapalabra'. Segons les dades de 'Kantar', Antena 3 ahir va aconseguir superar a 'Sálvame Tomate' i el seu 'Quiero dinero' després d'anotar un 17,7% i 2.413.000 espectadors pel 15,2% i 2.105.000 espectadors del programa de Telecinco .


Comentaris

envia el comentari