Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

Gran sopresa: revelen la identitat del famós de 'Sálvame' que viu pidolant

Es tracta d'un rostre molt conegut de Telecinco que ha acudit diverses vegades al programa


El temporal 'Filomena' ens ha deixat una gran nevada, que ha provocat que els col·laboradors de 'Sálvame' tinguessin dificultat per poder arribar a casa seva. Una nevada que ha fet patir a tothom, en especial, per la integritat de les persones que viuen al carrer.

I el programa de Telecinco s'ha mostrat especialment preocupat per un famós, que ha acudit diverses vegades a plató i que ara podria estar pidolant al carrer. Aquest famós no és altre que el vident Paco Porras, qui va aconseguir popularitat gràcies a 'Crónicas marcianas', al costat de figures com Tamara, ara Yurena, o Leonardo Dantés.

Un any complicat per a Paco Porras

El 2020 ha sigut molt dur per a l'esmentat futuròleg. I és que a la pandèmia cal sumar que va patir un infart de miocardi el mes de juliol, després de rebre la notícia del suïcidi d'una neboda. Aquesta circumstància va fer que romangués ingressat a l'UCI del madrileny Hospital Gregorio Marañón durant uns dies, és més, va haver de ser intervingut per posar-li un catèter. A això cal afegir que, a més, té problemes per caminar i que, sembla, està en la ruïna.

 

Trucada en directe a 'Sálvame'

Tan sumit en la penúria econòmica i en la tristesa es troba el citat famós, que ha decidit desaparèixer. Així ho ha donat a conèixer un amic seu (Miguel Ernesto), que ha trucat a 'Sálvame' demanant col·laboració. En concret, aquest home ha fet públic que fa tres anys que està ajudant a Paco Porras. Tres anys en els quals ha estat vivint a casa seva. No obstant això, ara el vident «ha marxat de casa i no m'ha dit res».

El fet que no sàpiga on es troba el seu amic li ha preocupat moltíssim, ja que creu que pot estar pidolant al carrer, el que li faria estar patint pel temporal, és més, podria estar posant en perill el seu delicat estat de salut. Per conscienciar els col·laboradors del problema del futuròleg, ha explicat que aquest «no té on caure mort. Moltes vegades he arribat a témer per la seva vida (...). Paco està molt malament, molt nerviós (...). Ell està molt malament. No cobra, no té res».

Si Miguel Ernesto ha trucat a 'Sálvame' és per a demanar ajuda per trobar al seu amic i així, ha fet una crida al respecte. A més, ha afegit que l'únic que sap és que «està en la misèria i s'ha dedicat a anar per les esglésies demanant ajuda».

Dies previs a la seva desaparició

Des del programa de Telecinco s'ha demanat col·laboració als ciutadans que puguin saber alguna cosa de Paco Porras. Així mateix, s'ha explicat que, uns dies abans que desaparegués, algun redactor va poder parlar amb ell i, en aquesta conversa, va explicar que «no tinc ni per a medicines» i que hi havia molts rostres famosos que li devien diners.

Crítiques a 'Sálvame'

El fet de donar aquesta informació sobre el vident i la manera de tractar-la ha fet guanyar nombroses crítiques a l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez. Així, mitjans com 'Periodista Digital' han considerat que s'ha abordat aquesta dramàtica situació d'una manera bruta per guanyar espectadors. De fet, s'ha exposat: «Jugar amb què una persona pugui o no morir per fer audiència és d'una baixesa moral espantosa».

Unes crítiques a les quals s'ha unit part del públic, deixant missatges molt contundents contra l'espai, com ara: «Feu vergonya. Fer un programa de principi a fi jugant amb la misèria d'una persona és de miserables. Ajudeu-lo sense dir res! Ah, que no teniu valors, només el que aconseguiu en publicitat venent la desgràcia aliena». Sigui com sigui, el que és cert és que se segueix sense tenir notícies de Paco Porras, que podria estar vivint al carrer.