'Sálvame' mostra les fotos inèdites de Rafa Mora

El programa de Telecinco ha revelat el secret més ben guardat de l'extronista valencià

Rafa Mora al plató de Dissabte deluxe
Rafa Mora al plató de Dissabte Deluxe | Telecinco

Des de fa diverses setmanes, 'Sálvame' ha anat revelant alguns dels secrets més ben guardats dels seus col·laboradors. Aquest dilluns, la víctima va ser Rafa Mora, encara que en aquest cas no es tractava de res compromès, sinó d'unes imatges inèdites del passat de l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

«Revelem el secret número 13», va dir la veu en off. «Un joveníssim i rapadíssim Rafa Mora es presenta al certamen de Míster València. Es vol menjar el món. Sembla que se sent que és el més guapo i es nota a la cara, que creu que arrasarà. Però no aconsegueix triomfar i queda en segona posició», revelava el programa.

L'any 2008, abans de debutar en televisió com tronista, Rafa Mora es va presentar al certamen de 'Mister València' quedant en segona posició. Al plató de Telecinco, el col·laborador va reconèixer que quan li van donar el lloc a l'altre, es va sentir molt malament. «Heu vist el que va guanyar no? Jo li tinc molta estima, però crec que hi va haver 'tongo'», va dir el valencià després de veure el vídeo davant la conya dels seus companys. Per demostrar que té fusta de míster, el nuvi de Macarena Millán va desfilar al plató de Telecinco. «Aquest és un gir antic ja», li corregia Kiko Matamoros.

Rafa Mora al certamen de 'Míster València' l'any 2008
Rafa Mora va quedar segon en el certamen 'Míster València 2008' | Telecinco

La llista de convidats de Rafa Mora

Durant el programa, el tertulià de Telecinco va estar parlant de la seva relació amb Macarena Millán, concursant del reality 'La casa fuerte'. Rafa Mora va confirmar que es casarà amb la seva xicota l'any que ve, encara que no li ha demanat encara matrimoni. La catalana vol que la seva parella li demani matrimoni nedant entre taurons. El valencià ha revelat quins companys assistirien al seu enllaç.

«Del programa, amics que realment apreciï, són Kiko Matamoros, Kiko Hernández, Belén Esteban i Mila Ximénez», va dir. «Amb la resta em porto bé però bé... a María Patiño també l'hi diria. I de presentadors t'ho diria a tu [Carlota Corredera], Paz Padilla, Jorge Javier si volgués...». Així que tot apunta que Lydia LozanoGema López no estarien convidades al casament de l'exsupervivent.


Comentaris

envia el comentari