Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La policia deté 'Sálvame' per entregar una citació a González i Arrabal

Ambdós col·laboradors es troben en un procés judicial encapçalat per Mariló Montero
Imatge del moment que ha arribat la policía | Telecinco

 

«Això sembla de broma, però cada vegada que presento la policia ve aquí», advertia Kiko Hernández durant l'última emissió de 'Sálvame'. El presentador anunciava que els agents del cos de seguretat es trobaven a les instal·lacions de Telecinco buscant dos membres del programa.

 

Concretament, Gustavo González i Diego Arrabal varen ser els col·laboradors que van haver de parlar amb els policies. Hernández, després de comunicar la situació, els va acompanyar a l'exterior de les instal·lacions, on ambdós van rebre una citació judicial.

Diego Arrabal i Gustavo González, a judici

Una vegada els dos tertulians es trobaven a l'exterior de les oficines del canal de Mediaset, els agents de la policia els van entregar un document en nom de cadascú. Aquest era referent a una citació judicial, la qual es desenvoluparà durant el pròxim divendres, 13 de juliol, a les 10.00 hores.

 

Una vegada entregar el document, Diego Arrabal es mostrava totalment indignat amb Mariló Montero —la responsable de la situació—, doncs ha assegurat que la presentadora només té ganes «de fer soroll». «No té ni cap ni peus, perquè sap la nostra direcció», ha recordat el televisiu.
 

Segona visita de la policia a Telecinco

No és la primera vegada que Kiko Hernández es veu obligat a aturar una emissió de 'Sálvame' a causa de l'arribada de la policia. Dies enrere, l'esporàdic presentador també va haver de parar el programa, com a conseqüència d'una situació pràcticament idèntica.

 

Mariló Montero ja va fer arribar una citació judicial als dos membres implicats del programa en aquesta causa. La presentadora tampoc va tenir la consideració de fer-ho per privat, entregant-la al domicili d'ambdós, sinó que va creure oportú enviar-les a les oficines de Telecinco.

 

En aquella ocasió, Gustavo González va referir que la polèmica apareix perquè un fotògraf va fer unes fotografies a la conductora, encara que ells mai les van publicar. No obstant això, Mariló Montero els va denunciar per evitar que poguessin aparèixer més endavant, quelcom que no pensaven fer.

 

Ara, amb les imatges «segrestades» per un jutge, els col·laboradors de 'Sálvame' es troben en una delicada situació pel procés judicial. No obstant això, consideren que Mariló ha comès «un error». «No teníem intenció de treure les fotografies, però si ens dona la raó el jutjat, què fem?», han advertit.