Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'

Un col·laborador de 'Sálvame' està filtrant missatges del director: sabem qui és

La cúpula de 'Sálvame' estaria debatent sobre la seva permanència en el format

Un conegut col·laborador de 'Sálvame' podria tenir les hores comptades dins del programa. Però no per la crisi actual que travessa el format, on les dades d'audiència estan deixant molt a desitjar, sinó per la seva tasca fora del plató de Telecinco.

El tertulià en qüestió és Rafa Mora, qui aquest passat dilluns, 30 d'agost, es va convertir en el gran protagonista de la tarda al programa de Jorge Javier.

Durant l'emissió, el valencià no només ha sigut acusat de cometre una infidelitat cap a la seva parella i futura promesa, Macarena Millán. A més a més, ha sigut acusat d'una suposada deslleialtat cap al programa on treballa des de fa diversos anys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La trampa de 'Sálvame' a Rafa Mora: acusat d'infidel i traïdor

La informació exclusiva oferta per l'equip de redactors del format va comptar amb la inestimable ajuda d'un testimoni anomenat Ricardo. Aquest jove va assegurar haver vist amb els seus mateixos ulls a Rafa en actitud afectuosa amb una altra noia.

Per tant, una infidelitat en tota regla i que hauria ocorregut durant una nit de festa amb altres figures populars de 'Mediaset' com a Suso, Diego Matamoros o Santana.

Malgrat que el testimoni es mostrava molt convençut amb el seu relat i disposat a localitzar la noia per corroborar el seu testimoni, el tertulià no va trigar a llençar pilotes fores.

Ja present en plató després de ser cridat en directe per l'equip del programa, l''extronista' es mostrava tranquil en assegurar que no hi havia cap prova sobre la suposada infidelitat.

No obstant això, el col·laborador no es va mostrar tan pacífic quan el mateix testimoni el va acusar d'haver filtrat missatges i continguts interns de 'Sálvame'. Una cosa que està completament prohibit i suposa un fort incompliment de la clàusula de confidencialitat del seu contracte laboral.

Segons assegurava Ricardo, en nombroses ocasions el valencià hauria compartit amb ell els missatges privats del director i l'escaleta de 'Sálvame'. Això últim es tracta d'un document que conté tota la informació relativa al magazín, els seus convidats i col·laboradors.

Rafa Mora, a punt de perdre el seu lloc a 'Sálvame' per suposades filtracions

Davant d'aquesta informació, el col·laborador es regirava a la seva cadira tement-se el pitjor. No només Ricardo ho estava acusant de mal professional, sinó que la direcció de 'Sálvame' corroborava l'existència d'aquestes filtracions a l'hora d'assegurar que tenien proves en el seu poder.

«La direcció del programa diu que aquest senyor tenia les escaletes perquè tu se les hi passaves. La direcció diu que tenen proves», assegurava Kiko Hernández com a veu autoritzada de la cúpula del format.

«I jo li dic a la direcció del programa que no és així, que ho comprovarem. Jo no sé el que li hauran enviat a la direcció, jo juro per la meva família que no he enviat l'escaleta d'aquest programa», es defensava visiblement preocupat per les acusacions que estava rebent.

No obstant això, en aquest punt, Rafa Mora ja s'havia quedat completament sol en el seu discurs. Els seus companys, com era d'esperar, es van creure la versió dels seus caps i van intentar fer-li veure al tertulià que estava ficat en un bon embolic.

«Jo no dic que a la direcció no li hagi arribat això, però que jo pago el millor perit per demostrar que les proves són falses. Jo no menteixo amb el meu treball. Em puc prendre de broma allò altre, la suposada infidelitat, però això no perquè és la meva feina», advertia el valencià.

La insistència de Rafa Mora per demostrar la seva innocència va ser tan latent com la necessitat de Ricardo per provar la suposada traïció. Tant és així, que es va oferir a aportar noves proves que servirien per sentenciar al tertulià.

«Poso el meu mòbil, amb la teva conversa dins, a disposició de la direcció perquè vegin els enllaços que m'has enviat. Et queda poc a 'Sálvame'», postil·lava el testimoni posant a l''extronista' contra les cordes.