La novetat de ‘Sálvame’ que posa en perill molta gent i ha rebut crítiques

La policia ha hagut d’intervenir durant la connexió en directe

Jesús Sánchez Martos al plató de Sálvame
El doctor està realitzant la seva secció per tot Espanya | Telecinco

'Sálvame' sempre explica que tot el seu equip supera regularment proves mèdiques que demostren que estan lliures de coronavirus i recorda constantment que es respecten els protocols de seguretat i de neteja i les distàncies de seguretat. Però, inevitablement, el programa acaba afluixant a vegades i les xarxes socials no estan disposades a deixar-los passar cap error, ja que es tracta d'un tema molt seriós, que no admet una mínima distracció.

Ahir el programa avançava que aquesta tarda el doctor Jesús Sánchez Martos estaria a la platja d'Orpesa responent les preguntes mèdiques de tots els banyistes que tinguessin algun dubte per traslladar al mediàtic metge, que va ser clau pel programa durant les setmanes de coronavirus i que després s'ha quedat com a part de l'equip, realitzant una secció setmanal.

'Sálvame' va apel·lar a la responsabilitat dels banyistes, demanant que tots portessin mascareta i respectessin les mesures de seguretat, però resulta que res d'això s'ha acabat respectant. La connexió començava amb el doctor envoltat d'un munt de banyistes i, encara que gairebé tots portaven mascareta, no respectaven cap distància de seguretat i es fregaven entre ells sense cap mena de pudor.

La policia intervé durant la connexió

El col·laborador ha interromput la secció per demanar a la gent que guardés el metre i mig de seguretat, però els seus precs no han servit per res i ha hagut d'acabar intervenint la policia local, que ha demanat a la gent que es distanciés, arribant fins i tot els agents a aparèixer a la pantalla.
 

Això no ha estat l'únic que ha indignat els espectadors, ja que el metge ha estat tocant diverses persones i no ha fet servir guants, permetent així aquest contacte físic que tots els professionals de la sanitat insisteixen evitar de totes les maneres possibles.


Comentaris

envia el comentari