'Sálvame' no dona crèdit: La confessió inesperada de Belén Esteban

La col·laboradora reconeixia el seu error després de la polèmica de les joies i prenia una dràstica decisió

Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'
'Sálvame' no dona crèdit: La confessió inesperada de Belén Esteban| Europa Press

La polèmica de les joies ha estat a punt de trencar l'amistat entre Belén Esteban i Anabel Pantoja. La de Paracuellos del Jarama va decidir emprendre un nou rumb professional sumant-se a la moda de publicitar joies en el seu compte d'Instagram, fent la competència directa a la neboda d'Isabel Pantoja. Però, alguna cosa va ocórrer entre elles que va acabar amb un gran enuig per part de Belén Esteban.

Es va especular molt sobre la raó exacta del malestar de la col·laboradora que, finalment, va acabar explicant-ho tot a 'Sálvame'. La seva versió del que ha passat va deixar per terra a Anabel Pantoja fent que tots els companys carreguessin contra ella sense pietat. Però el que no sabien, era que el que explicava Belén Esteban no era real, sinó que es tractava una jugada per part de l'empresa de joies que només va malmetre entre les dues col·laboradores.

Belén Esteban reconeix el seu error

Belén Esteban la va fer molt grossa. La col·laboradora va preferir explicar en directe la raó del seu enuig amb Anabel Pantoja abans de parlar-ho en privat amb ella. A conseqüència, l'ex de Jesulín de Ubrique es va ficar en un embolic que va acabar passant-li factura davant l'audiència. Anabel desconeixia per què Belén Esteban no li dirigia la paraula, creient que el seu enuig corresponia a altres raons. Quan Esteban ho va explicar tot a 'Sálvame', la neboda d'Isabel Pantoja li va trucar per dir-li que el que li havien dit no era veritat.

Sembla que  l'empresa de joies amb què treballava Belén Esteban va voler malmetre entre les dues col·laboradores. Un cop sabuda tota la veritat, la 'Princesa del poble' va reconèixer el seu error: «Jo he fallat per no voler parlar amb ella. Sí, havia de parlar amb ella, però no ho volia fer perquè estava molt enfadada. A veure, a mi em truquen i em diuen que em trucarà el cap de la marca i em diuen: 'Que sàpigues que Anabel ha cridat a algú de l'equip', i que ha dit que jo li anava a treure la clientela».

Belén Esteban va acabar reconeixent que es va creure el que li van explicar i que es va enfadar de manera immediata amb Anabel Pantoja, amb la qual es va negar a parlar per aclarir el que havia passat. El que va ser sens dubte, el pitjor error que va cometre: «Jo vaig tenir molta culpa de no trucar a Anabel» va confessar.

Belén Esteban anuncia que deixa la marca de joies

Després que sortís a la llum tot el que ha passat, Belén Esteban anunciava en directe la decisió que havia pres respecte a la seva nova etapa professional, comunicant que deixava de publicitar les joies. «Esborraré les fotos de les joies del meu Instagram i he deixat la marca. No seguiré treballant amb ells, perquè jo vull treballar amb gent seriosa, gent que no em fiqui merda. Ja he dit a la persona que no se li acudeixi etiquetar el meu nom. Jo no tinc contracte amb ells. A mi m'han ficat en un embolic molt gros i el que em sap més greu és que jo hagi desconfiat de la meva amiga. No col·laboraré ni amb espelmes ni amb joies», afirmava de forma contundent.

Tan sols un mes després de començar amb un dels negocis que més il·lusió li feia -on la mateixa Rosalía va compartir amb els seus seguidors la joia que la col·laboradora li va enviar-, Belén Esteban ha decidit posar punt final a aquest projecte professional.

A l'altre costat de la balança es trobava Anabel Pantoja, que assistia atenta a l'anunci que acabava de fer la seva companya. Va ser llavors quan Kiko Hernández li va preguntar si ella també estava pensant a deixar la marca de joies, però Anabel no s'ho planteja: «Jo tinc un contracte i jo no puc deixar-ho», va assegurar mentre afegia que tindrà una reunió amb ells per aclarir certes coses.


Comentaris

envia el comentari