Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa

'Sálvame' en liquidació: un altre col·laborador anuncia que abandona el programa

Una de les cares més conegudes de 'Sálvame' ha marxat del plató molt enfadat després de l'emissió d'uns polèmics àudios

Sálvame viu uns dies convulsos, especialment perquè sembla que la seva plantilla està minvant per moments. D'una banda, hi ha els col·laboradors que han hagut de deixar puntualment el format per qüestions mèdiques, com seria Kiko Matamoros. De l'altra, es troben els que han abandonat el plató i els que han deixat de manifest que marxen.

Entre aquests últims hi ha tant Anabel Pantoja, que ha 'amenaçat' un altre cop de deixar de treballar a Sálvame, igual que Canales Rivera. Aquest va sorprendre ahir anant-se'n en ple directe després que s'emetessin àudios relacionats amb la seva vida privada.

Canales Rivera i l'origen del seu plantó a Sálvame

Des que va començar el seu camí en el format de Telecinco, Canales ha vist airejar la seva vida més íntima. El motiu és que, per exemple, va sortir a la llum una infidelitat a qui era la seva parella, Isabel. Infidelitat que li va costar la relació.

Ara, malgrat que va tenir un breu afer amb Alba Carrillo, està solter. Però no li ha agradat gens que l'espai televisiu donés a conèixer que tenia uns missatges molt sucosos. Es tractava d'uns missatges del juny passat, quan tenia parella, on flirtejava amb una noia, Estefania.

Només ser revelat que anaven a veure la llum, el torero es va mostrar visiblement enfadat. I ho va manifestar dient: «Estic escoltant-ho, però m'interessa poc».

Primer pla de Canales Rivera
Canales Rivera s'ha convertit un altre cop en protagonista de 'Sálvame' per una altra infidelitat | Europa Press

El seu enuig va anar a més quan a Sálvame Lemon Tea es va revelar el contingut de diversos d'aquests whatsapps. Aquests deien coses com «Estic boig per veure't i estic boig per estar amb tu».

En aquest punt, Rivera no va aguantar més i va decidir intervenir: «Diré una cosa abans que seguiu. Jo, per aquestes estupideses que vaig fer al seu dia, vaig perdre la persona que més estimava i volia. Vaig perdre el meu lloc de confort, casa meva i casa meva».

«A hores d'ara estic intentant posar en ordre totes les meves coses i, sobretot, el meu cap i el meu estat d'ànim després del que he passat cinc mesos. Aleshores, asseure'm aquí a posar-me a veure això, que ja ha passat, per fer-me mal gratuït a mi i a la persona que he volgut tant... Si seguiu per aquí, recorro al protocol d'abandonament».

Canales Rivera a 'Sálvame'
Canales Rivera va amenaçar de marxar si es continuava parlant de la seva infidelitat | Telecinco

És més, va afegir: «Jo no tinc cap necessitat més de continuar aguantant això. Aleshores, me'n vaig. Les meves circumstàncies no em permeten continuar aguantant això després del mal que he patit i que jo he fet».

Canales Rivera abandona el plató de Sálvame

El col·laborador va deixar de manifest que no permetria que el format seguís traient a lluir les seves infidelitats. Va indicar clarament que si es continuava per aquest camí, marxaria. I així ho va fer.

Tot va passar quan es va emetre una trucada d'Estefania en què deia: «No soc la seva parella formal ni jo he estat mai res. Però és cert que em va vendre una moto que no era real. I després quan ho vaig veure a la tele dient que estava amb la seva parella i que era feliç, a mi em va semblar molt malament».

Canales Rivera marxant de Sálvame
Canales Rivera va marxar de 'Sálvame' mentre se sentia a la noia amb qui havia sigut infidel | Telecinco

Aquestes primeres paraules van ser suficients perquè Canales s'aixequés del seu seient i se n'anés del plató en ple directe per no tornar-hi, però l'espai no va dubtar a seguir. Així es va poder sentir la noia dir: «Des del 7 de juny, que va ser quan vam començar a escriure'ns per Instagram, ell em demanava veure'ns de manera ansiosa. Em va dir que estava desitjant veure'm en pla porc, en pla bavós, i fins que no ens vam veure no va parar».

«És cert que em va dir que tenia parella, però que no estava bé amb ella. Passen uns dies, ho noto molt estrany i em va deixar de parlar. Jo no soc l'única, com jo n'hi ha 20 més».

Paraules a les quals va afegir: «Has estat al llit amb tota Sevilla, amb tota Madrid i ara amb Barcelona també».