YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El lleig gest de 'Sálvame' amb Sandra Barneda després de les seves Campanades

El programa ha parlat fins i tot amb el dissenyador del vestit de l'actriu

Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe
El lleig gest de 'Sálvame' amb Sandra Barneda després de les seves Campanades | Telecinco

Les cadenes de televisió competeixen durant tot l'any, però hi ha una guerra oberta en l'última nit de l'any. El 31 de desembre tots els canals aposten pels seus rostres estrelles per donar les campanades, acomiadant l'any i donant pas al següent.

En aquesta ocasió, Televisió Espanyola sorprenia amb una jugada mestra i aconseguien tancar la participació d'Ana Obregón, que ha fet tàndem al costat d'Anne Igartiburu. Antena 3 decidia seguir apostant per Cristina Pedroche i els seus arriscats vestits, cosa que els va funcionar en certa manera, sent la segona cadena més seguida, però sense aconseguir fer ombra a la cadena pública.

Ahir, 'Sálvame' va iniciar el primer programa de l'any parlant de les campanades, però lluny de centrar el debat en l'especial de la seva cadena, que van presentar Sandra Barneda i Christian Gálvez des de Canàries, ho feien lloant el treball d'Ana Obregón a Televisió Espanyola.

Lluny que quedés en un comentari en l'aire, mostraven fins i tot fotografies de la presentadora lluint l'elegant vestit blanc que va dur posat. A més, col·laboradors com Mila Ximénez feien referència a comentaris i gestos de la presentadora durant l'emissió del dia 31, deixant clar que havien apostat per la competència i no per la cadena en la qual treballen.

L'afalagament de les cares més populars de 'Sálvame' cap a les campanades de la competència no van acabar aquí. També van voler recordar d'Anne Igartiburu, companya d'Obregón en la retransmissió, reconeixent la seva generositat i el seu saber estar en una nit tan especial, alhora que complicada per l'actriu i biòloga.

D'altra banda, el programa ha anat més enllà i ha emès unes declaracions d'Alejandro de Miguel, el dissenyador del vestit d'Ana Obregón. Aquest accedia a parlar per a una agència de premsa, on explicava els detalls del vestit i el que la biòloga li va demanar a l'encàrrec per dur a terme aquesta exclusiva peça.

Segons sembla, Obregón tenia clar que volia anar de blanc, segurament per allunyar-se de la tristesa i del dol que ha seguit al llarg dels últims mesos, des que va morir el seu únic fill. També han comptat amb el testimoni de Susana Uribarri, representant d'Ana i artífex d'aquestes inèdites campanades a la televisió pública.

Només un breu recordatori per Sandra Barneda i Christian Gálvez

Després d'aplaudir les campanades de Televisió Espanyola, els col·laboradors de Carlota Corredera han intentat recular i han volgut recordar-se dels seus companys de cadena, lloant la naturalitat de Christian Gálvez i també de la classe de Sandra Barneda. Un missatge que no va durar més de mig minut i que no té res a veure amb els constants afalagaments que han llançat cap a Obregón i Igartiburu.

Segurament aquests afalacs s'han pogut produir a causa del focus d'actualitat del qual forma part Ana Obregón, un protagonisme que ha compartit amb el pare del seu fill, a causa de la gran tragèdia que van viure fa uns mesos davant la mort del seu fill. A causa de la seva recent aparició en televisió, alguns mitjans apunten que l'actriu i biòloga estaria preparant el seu retorn a la pantalla amb un programa que podria protagonitzar, i tornar així al món laboral, després de recompondre's de tot el que ha passat.

De moment es desconeixen els detalls de la seva tornada al mitjà i tampoc si es tracta d'un projecte o ja d'un programa com a tal, amb vista a estrenar-lo al llarg d'aquest nou 2021. Cal recordar que Ana ha estat molt prudent a l'hora de parlar de la seva vida privada des de la mort del seu fill, fet que vol mantenir i que només es compensarà amb la seva tornada a la televisió, en aquesta ocasió com a presentadora, una funció que recuperarà després d'uns quants anys.


Comentaris

envia el comentari