Gran decepció de Mila Ximénez a 'Sálvame': 'Em sento sola'

La col·laboradora concedeix una entrevista molt sincera confessant el sentiment que li produeix treballar a 'Sálvame'

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'
Mila Ximénez confessa sentir-se sola a 'Sálvame'| Telecinco

Mila Ximénez ha concedit una entrevista per a la revista 'Lecturas', on s'ha sincerat sobre els durs moments que està travessant en la seva lluita contra el càncer de pulmó que pateix. A prop de complir el mig any des que li van diagnosticar la malaltia, la periodista i col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat com se sent després de la seva tornada a la feina, i ha manifestat una sensació cap als seus companys que no hi haurà deixat indiferent a ningú.

Des que va saber la malaltia que patia, Mila Ximénez va treure tota la força a la qual ens té acostumats i es va mostrar molt lluitadora: «Us juro que això no podrà amb mi», va dir als seus companys quan els va comunicar la notícia. La col·laboradora va començar el seu tractament i l'ha anat compaginant amb el seu treball a 'Sálvame'. Mila necessitava tornar a la televisió per sentir que hi havia alguna cosa més que la malaltia, i així ho va fer. Però ara sembla que amb la seva tornada no acaba de sentir-se del tot còmoda.

La solitud de Mila Ximénez

Sembla que aquests mesos de tractament han aconseguit l'efecte desitjat, i a poc a poc les coses comencen a anar bé en la salut de Mila. Una boníssima notícia que omple d'esperances a la col·laboradora. No obstant això, tot i que tant en el terreny professional com en la seva salut va tot sobre rodes, la col·laboradora no ha pogut evitar enfonsar-se tant en tant.

Aquesta terrible malaltia és una carrera de fons plena d'alts i baixos que acaben desgastant psicològicament a qui la pateix, per tant, és inevitable sentir que les forces comencen a flaquejar i tot el que ens envolta comença a tenir un altre ritme a què costa acostumar-se. Mila Ximénez va arribar trepitjant fort el passat mes de setembre, però ara experimenta uns sentiments difícils de suportar.

«Em sento més sola que mai amb la gent de la feina», ha confessat la col·laboradora en la seva entrevista per a 'Lecturas. Tot i el gran èxit que va tenir amb la seva entrevista a Kiko Rivera, on el DJ va donar uns exclusius titulars sobre la seva mare Isabel Pantoja, Mila sent que el que passa al plató de 'Sálvame' ja no va amb ella.

La col·laboradora està ara mateix en un altre nivell molt més personal i en més d'una ocasió ha manifestat que les polèmiques que sorgeixen durant el programa no la beneficien en la seva recuperació. «No vull que em tractin com si estigués malalta però ho estic. M'enfado amb mi: 'Per què estic fent això?'. Si jo el que he de fer és fer un pas enrere i deixar que els altres s'ho treballin», opinava Mila.

No li compensa treballar a 'Sálvame'

Per molt que ho sembli, Mila Ximénez ja no és la mateixa. El seu fort caràcter i la seva aclaparadora sinceritat segueixen estant presents quan trepitja el plató de 'Sálvame', però al cap del dia la col·laboradora es planteja que la dinàmica del programa ja no va amb ella. La seva malaltia li ha fet veure el que importa a la vida i no té temps per perdre-la en bestieses.

«Els plors per bestieses em trenquen el cap», explicava en l'entrevista. «Estic superant un càncer i estan tots aquí barallant-se per una bestiesa. Ahir a la nit vaig sortir molt trist d'allà, vaig sentir la soledat més gran que he sentit fa molt. Vaig sortir desgastada del plató, li vaig dir al taxista que parés i vaig pujar les escales plorant de desemparança, de ràbia amb mi mateixa», confessava.

Mila Ximénez segueix disposada a seguir lluitant per superar la malaltia. Assegura tenir «tota l'energia del món per viure» i no vol malgastar els seus esforços en polèmiques que no arriben a cap costat: «Després de la meva malaltia em sento més sola que mai amb la gent amb la qual treball. Quan vaig arribar a casa, em vaig quedar al sofà pensant què faré. Això no em compensa», ha sentenciat.


Comentaris

envia el comentari