'Sálvame' pateix: Mila Ximénez se sincera sobre el seu càncer

La col·laboradora afronta el futur amb optimisme després de superar amb èxit fins a sis sessions de quimioteràpia

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Mila Ximénez està més a prop de guanyar la batalla contra el càncer de pulmó que pateix des de fa mesos| Twitter (@lecturas).

Mila Ximénez continua en tractament per recuperar-se del càncer de pulmó que pateix des de l'inici de l'estiu passat. Mila va ser diagnosticada de càncer de pulmó després que fos al metge per un important mal d'esquena que amb prou feines li deixava dormir. Després d'anar al metge, va passar diverses proves, on el diagnòstic va anar variant fins que finalment li van comunicar que patia càncer de pulmó. En tot moment, la col·laboradora va donar la cara i va voler fer pública la mala notícia a 'Sálvame', després d'haver parlat primer amb la seva filla Alba.

«No ho he explicat abans perquè necessitava parlar amb la meva filla. No ho podia explicar fins que el meu metge em digués quin nom tenia i quin tractament faria. Tinc por de morir. Estic molt espantada, però aquesta maleïda bestiola no acabarà amb mi. D'aquesta surto! He sortit de coses pitjors. A més, li he jurat a la meva filla Alba que sortiré d'aquesta i mai li he trencat un jurament», relatava la col·laboradora en una de les primeres entrevistes després de conèixer la notícia, on deixava clar a la seva filla que ella resistiria i superaria el càncer fos com fos.

Arriben les millors notícies per a Mila Ximénez

Mesos després, les notícies per a Mila no poden ser millors. Aquest dimecres 11 de novembre, segons ha publicat el portal 'Informalia', després de passar fins a sis sessions de quimioteràpia, les proves a què s'ha sotmès són molt positives. La col·laboradora està contenta i carregada d'il·lusió. «Està feliç i pletòrica», asseguren des de l'esmentat portal digital.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha rebut amb tota la il·lusió l'esperada notícia amb la qual somia des de fa mesos: la quimioteràpia ha estat un èxit i la seva recuperació millor del que s'esperava, segons publica el citat mitjà.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comença la setmana en @salvameoficial Look @anaanguloboutique Sabates @lujans_tendencias Estilisme @pmallavia

Una publicació compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

Fa unes setmanes, Mila va explicar en la seva tornada a 'Sálvame' que el metge «em va dir que era un tumor al pulmó amb metàstasi, aquí em vaig cagar. Està en els pulmons, al fetge i a més parts. M'han explicat que quan un càncer està localitzat se li dispara i punt, però a aquest no se li pot disparar», va afirmar.

«No he estat ni un minut sola des que vaig saber que tenia càncer»

«Em van dir si no el tens al cap tot va bé i si no el tens en els ossos també. Ho dormiran per evitar que es ramifiqui més, una zona està més complicada, però a aquesta zona l'estem cremant. S'ha agafat a temps, si aconseguim que s'adormi, tot anirà bé», va apuntar Mila.

La col·laboradora televisiva també va valorar el gran suport que ha rebut des que va comunicar el càncer que patia per part de familiars i amics. «No he estat ni un minut sola des que vaig saber que tenia càncer... Per a mi era complicat dir que tinc un càncer. He passat tràngols emocionals molt més fotuts que això, i això em servirà per a alguna cosa», va assenyalar.

Mila Ximénez, en plena actualitat per la seva impactant entrevista a Kiko Rivera

A més de la seva desitjada recuperació, cal sumar-li a aquest fet que la periodista va aconseguir la setmana passada un gran mèrit professional amb la desitjada entrevista que li va fer a Kiko Rivera per a la revista 'Lecturas'. Tot i llevar-li importància a l'esmentada entrevista al fill d'Isabel Pantoja, Ximénez ha guanyat encara més pes professionalment gràcies a aquest document que ha deixat a molts bocabadats, ja que sembla que totes les notícies bones s'ajunten per a la col·laboradora, qui afronta el futur més pròxim amb molt optimisme.


Comentaris

envia el comentari