Melyssa i Tom a 'La isla de las tentaciones'

Sálvame' mostra les proves definitives que destapen la mentida de Tom i Melyssa

Un àudio demostra que el que es va explicar al retrobament de 'La isla de las tentaciones' és totalment mentida

Telecinco posava punt final a la segona edició de 'La isla de las tentaciones' emetent un programa especial on els protagonistes es retrobaven i explicaven com es trobaven tres mesos després de l'enregistrament del format. Una de les parelles que més curiositat han causat és la parella formada per Tom i Melyssa, la qual que va acabar molt malament a l'illa, donant peu a una altra nova relació que emprenia Tom amb Sandra Pica, una de les temptadores del format.

Encara que ell va abandonar el programa sol, es va comprometre amb Sandra en què es veurien quan el programa acabés. I, efectivament, ahir els dos van confirmar que després del programa van tornar a quedar i van iniciar una nova relació i que, fins i tot, els anava tan bé que estaven vivint junts. Davant d'aquesta confessió, Sandra Barneda es va interessar per la notícia i Tom es va mostrar nerviós perquè no sabia com argumentar la dada, ja que va dir que Sandra vivia a Barcelona però que quan era a Madrid convivien junts.

Melyssa es va mostrar sorpresa amb aquesta informació i va afirmar no creure's aquesta història, ja que segons ella, Tom li va demanar reprendre la relació quan van tornar a Espanya, una dada que li trauria tot el sentit al fet que el jove estigués vivint ja amb una de les temptadores del programa, Sandra. Aquesta mateixa tarda, 'Sálvame' ha aportat una dada que desmunta per complet aquest idíl·lic final.

Kiko Hernández porta les proves del muntatge a 'Sálvame'

Kiko Hernández començava la tarda dient que tenia en el seu poder uns àudios de Sandra Pica en què confessava que la seva relació amb Tom era tot un muntatge per seguir fent diners i fins i tot, se la pot escoltar negociant un posat per a una revista juntament amb Tom, simulant que la relació entre ells segueix més viva que mai. Ara els protagonistes hauran de defensar-se de les acusacions. 

Mentrestant, Melyssa segueix observant el panorama des de fora, però no sabem si podria tornar amb Tom o realment no vol saber res més d'ell.