'Sálvame' oblida completament una col·laboradora estrella i la deixa a casa

Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera han seguit presentant el programa

Paz Padilla, MIla Ximénez, Kiko Hernández, María Patiño i Lydia Lozano
Paz Padilla no ha tornat a presentar 'Sálvame' | Telecinco

La pandèmia sanitària ha provocat molts moviments en els programes de televisió que s'han seguit emetent. A 'Sálvame' han anat funcionant amb un grup reduït de col·laboradors i amb ocasionals de la talla de Míriam Saavedra, Raquel Mosquera o Miguel Frigenti.

Pel que fa a presentadors, Jorge Javier Vázquez ha presentat la majoria de tardes i Carlota Corredera s'ha encarregat de les tardes en què Vázquez presentava gales de 'Supervivientes'.

Padilla es queda a casa

En aquest repartiment es va quedar fora Paz Padilla per voluntat pròpia, triant quedar-se a casa per complir amb el confinament, però la seva absència voluntària sembla que ara podria jugar-li factura. La presentadora va tornar al programa divendres passat després de moltes setmanes sense fer-ho, i avui que la presentadora hauria de tornar no ho ha fet perquè coincideix amb l'estrena de 'La última cena', què també presenta Jorge Javier.

Sabent que l'estrena del programa seria avui, és estrany que la direcció i la productora no hagin ressituat la presentadora en un altre dia de la setmana i hagin preferit deixar-la a casa sense poder presentar cap dia de la setmana.

Carlota Corredera parla sense embuts de la seva relació amb Paz Padilla

Setmanes enrere una revista va parlar de la tensa relació que existia entre Carlota Corredera i Paz Padilla. L'endemà Carlota Corredera va demanar als espectadors que no es creguessin la publicació perquè la seva relació amb Padilla és molt bona i no hi ha cap tibantor provocada per la feina que comparteixen a 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari