'Sálvame' obliga Gustavo González a parlar de la seva vida si no vol ser acomiadat

El periodista ha rebut un ultimàtum des de la direcció del programa: o parla dels seus assumptes privats o haurà de marxar

Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes
Gustavo González hauria filtrat la ruptura i la nova relació de Gema López | Telecinco

 

Gustavo González es troba immers en diverses polèmiques. El col·laborador de ‘Sálvame’ i l’actriu porno María Lapiedra van trencar fa unes setmanes després de protagonitzar un sonat idil·li que va acabar amb els seus respectius matrimonis. 

 

Ara, amb tot el rebombori de la ruptura i enmig dels enfrontaments amb els seus companys de programa, Gustavo ha decidit que no vol parlar més de la seva vida privada. Aquesta decisió però, no ha agradat gens a la direcció de ‘Sálvame’, que li ha enviat una amenaça en forma d’ultimàtum.

La persona encarregada de fer arribar el missatge a Gustavo González ha estat la mateixa presentadora Carlota Corredera, que l'ha convidat a marxar del programa si persisteix en la seva decisió de no parlar de la seva vida personal a ‘Sálvame’.

 

 

La seva professionalitat, en entredit

Per la seva banda, els col·laboradors de ‘Sálvame’ i companys de feina de Gustavo, comencen a desconfiar de la paraula d'aquest, ja que se l’ha vist implicat en diverses ocasions en assumptes poc clars com a paparazzi, com per exemple, en la separació de Gema López, en la qual se sospita que hauria estat ell qui hauria revelat la notícia als mitjans i filtrat certes informacions per lucrar-se'n.

 

La seva exparella María Lapiedra va enfrontar-se ja a un polígraf en el qual, en ser preguntada per la suposada filtració del periodista Gustavo González sobre la ruptura de Gema López, Lapiedra ho va negar encara que, a continuació, el polígraf revelés que mentia.

 

Es nega a parlar de la seva vida privada

A causa de tot això i de les múltiples disputes que s’han generat al voltant d'ell durant les últimes setmanes, el paparazzi ha decidit posar punt final a la història negant-se a parlar més de la seva vida privada: «No vull ser un personatge», ha declarat.

Davant la postura de silenci del col·laborador, el programa ha pres una decisió. Mila Ximénez ja l’avisava, dient-li que l’únic interès que tenia la seva presència al programa eren les possibles revelacions que pogués fer sobre les seves intimitats: «Per què creus que t’han citat aquí avui?».

 

Carlota Corredera ha decidit intervenir i posar al seu lloc el periodista amb el següent ultimàtum que venia des de la direcció de ‘Sálvame’: o torna a parlar de les seves intimitats o ja es pot acomiadar del programa. 

 

 

Comentaris

envia el comentari