Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

'Sálvame' intenta tancar un acord 'in extremis' amb la dona de Josep Maria Mainat

El programa estaria intentant tancar un acord amb ella perquè expliqui la seva versió

'Sálvame' fa quaranta-vuit hores que realitza una cobertura total del cas Josep Maria Mainat, el conegut productor català, que va saltar als mitjans pel presumpte intent d'assassinat de la seva dona Ángela Dobrowolski, la qual va intentar acabar amb la vida de Mainat a mitjanit quan aquest dormia. 

Des del moment que es va publicar la notícia, l'espai de Telecinco va enviar a la col·laboradora Laura Fa a la porta del domicili, situat a Barcelona, per a explicar tot allò que estava tenint lloc, donant el comunicat actualitzat al minut de les entrades i sortides de la luxosa casa de l'empresari.

Avui aquestes connexions s'han continuat oferint i, en una d'elles, Jorge Javier Vázquez li ha demanat a Laura Fa un encàrrec especial i que volia que realitzés en nom de la direcció del programa. El presentador li demanava a Laura que intentés contactar amb Ángela per a traslladar-li un important missatge que provenia directament de la cúpula de l'espai.

La col·laboradora ha intentat contactar amb la dona del moment a través de l'intèrfon de la casa familiar sense massa èxit. Per part seva, el programa no ha detallat en directe l'oferiment que volen fer-li a Ángela però tot apunta al fet que estarien intentant oferir-li asseure's en el plató de 'Sábado Deluxe' perquè pugui explicar la seva versió de la turbulenta nit que es va viure a la casa familiar.

La dona de Mainat, molt interessada en explicar la història a Telecinco

'Sálvame' ha emès un seguit d'àudios on Ángela és la protagonista d'una conversa i on explica —molt nerviosa— que Mainat no la deixa entrar a la casa per a poder recollir la roba i les motxilles dels fills, per a un casal d'estiu en el qual anaven a participar els fills que tenen en comú. 

Davant la negativa de l'empresari de deixar entrar a la seva encara dona a casa, aquesta deia que aquesta història podria interessar molt a la premsa i sobretot a Telecinco. És per aquest motiu que sembla que tant la televisió com la protagonista podrien arribar a un acord.