URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Perilla el futur d'Isabel Pantoja a Telecinco per una 'jugada' de 'Sálvame'

El que ha passat aquesta tarda al plató de 'Sálvame' portarà conseqüències amb la 'tonadillera'

Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe
Isabel Pantoja no s'ha pronunciat encara | GTRES

Chelo García Cortés ha seguit aquesta tarda amb el joc 'Quiero dinero' en què ha tingut l'oportunitat d'aglutinar una gran quantitat de diners a canvi de sotmetre's a un seguit de preguntes i reptes que la deixen en evidència davant dels seus companys i de tots els espectadors del programa. El programa funciona en forma de piràmide i les preguntes porten associats premis petits, uns premis que potser estan sent escassos veient la perillositat de les proves que li fan fer.

La primera prova de la tarda estava quantificada en cent euros i a canvi d'aquest Chelo s'hauria de cremar una foto de la seva amiga Isabel Pantoja davant de tota Espanya. La relació d'aquestes s'havia arreglat després que participessin juntes a 'Supervivientes' però el que ha passat aquesta tarda segurament tornarà a desgastar la relació entre totes dues. Jorge Javier Vázquez ha explicat que la 'tonadillera' és molt supersticiosa i que això li molestaria en excés i segur que no s'equivoca.

La periodista ha argumentat que, si veritablement és la seva amiga, ho entendrà i més sabent els problemes econòmics pels quals està passant en els últims temps. Aquesta explicació no ha salvat a la tertuliana per posar-se a plorar durant la crema de la foto de la seva amiga. Una flama que es calava per diferents punts i amb un bufador que ha servit de suport logístic per a dur a terme la gesta.

Chelo dinamita també la seva amistat amb Gema López

Isabel Pantoja no ha sigut l'única damnificada de l'ambició de Chelo. La seva amiga i companya Gema López ha tingut a veure com s'acceptava una pregunta sobre la seva vida privada, un entorn que ha protegit des de sempre i que mai s'ha atrevit a treure a la llum. La pregunta anava relacionada amb la separació de López i encara que aquesta ha demostrat que Chelo no seria capaç de vendre a la seva amiga íntima, el mal ja estava fet acceptant la pregunta inicial d'aquest tom. Chelo segueix jugant i cada dia les preguntes aniran més lluny.


Comentaris

envia el comentari