Cada vegada menys suport: Pluja de crítiques a 'Sálvame' després d'una nova polèmica

L'espai del programa anomenat 'Quiero dinero!' està en el punt de mira

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
El programa està en el punt de mira | Twitter (@lecturas)

Des de la setmana passada i dins del seu horari habitual, el programa 'Sálvame' està oferint en un nou espai anomenat 'Quiero dinero!', un peculiar format que s'inclou dins de 'Sálvame tomate'. Jorge Javier Vázquez i el seu equip s'han ficat de ple en aquest nou repte amb l'únic i clar objectiu de destronar a 'Pasapalabra', que recentment els està guanyant en audiència.

Després d'11 anys en emissió, el programa estrella de Telecinco veu com a partir de les 8 del vespre fa una baixada d'audiència, ja que 'Pasapalabra', amb Roberto Leal al capdavant, està arrasant. Telecinco va patir molt la baixa del concurs presentat per Christian Gálvez, així que, des que ja no té 'Pasapalabra' en el seu poder, la cadena ha apostat per diversos projectes com 'El tirón', 'Sálvame banana', 'Sálvame tomate', i ara 'Quiero dinero!', on aquest últim el que es pretén és que, a part de guanyar al seu màxim rival d'Antena 3, també treure tots els draps bruts dels seus col·laboradors a canvi de diners.

La primera concursant va ser Chelo

La primera en jugar va ser Chelo García-Cortés, qui va guanyar més de 20.000 euros i diversos disgustos. En primer lloc, la col·laboradora va acceptar el repte de presentar 'Socialité' deixant així a María Patiño sense feina, fet que li va costar una gran baralla amb la periodista, ja que per a Patiño va ser una traïció. Després, en una de les últimes proves abans de plantar-se, va haver de cremar una imatge de la seva gran amiga, Isabel Pantoja.

Les xarxes van criticar això, ja que els col·laboradors estan fent coses completament denigrants per diners, i si no que l'hi diguin a Antonio David, segon participant d'aquest peculiar concurs. L'exmarit de Rocío Carrasco ha començat a jugar i el programa va a matxet amb ell. De moment ho han mig despullat i li han fet treure els draps bruts de molts dels seus companys. El programa d'ahir va ser el súmmum per als espectadors, molts dels quals han dit prou, a causa que creuen que 'Sálvame' s'està passant amb els reptes.

Ahir, Antonio David va haver de confessar coses que freguen l'atrocitat, ja que, primer, va haver de contestar a diverses preguntes sobre el seu passat amb Rocío Carrasco. Mentre ell anava acceptant les preguntes a canvi de diners, un peculiar polígraf anomenat 'copérnica' revelava si deia la veritat segons la seva expressió facial.

El moment més tens del programa va arribar quan el pare de Rocío Flores va acceptar contestar per diners a una pregunta sobre el seu màxim enemic. «Has desitjat la mort de Fidel Albiac?», li va preguntar Jorge Javier Vázquez. Antonio David va dir que no, però el polígraf va dir que mentia.

Les xarxes esclaten contra 'Sálvame'

Les xarxes han esclatat contra aquest tipus de preguntes, ja que creuen que freguen la humiliació. Tant el programa com Antonio David estan en el punt de mira de tots pel fet de prestar-se a aquesta mena de coses. Els seguidors de Twitter creuen que l'ex de Rocío Carrasco és un cínic i un mentider, ja que va tractar de fer pensar a tots coses que no eren certes.

A més per si no fos poc, després d'acceptar una pregunta d'Ortega Cano per més de 1.000 euros, es va revelar que el torero se li va insinuar en una ocasió, encara que Antonio David va dir que no, però finalment va mentir. Això va provocar la ira dels seguidors, pel fet que és un tema molt delicat com per frivolitzar.

Sembla, segons alguns col·laboradors, aquesta suposada insinuació Ortega Cano a Antonio David es va produir en un viatge que van fer. Per primera vegada en molt de temps, 'Sálvame' està en seriosos problemes, ja que són molts els que estan farts del contingut que ofereix el programa.


Comentaris

envia el comentari