Acusen Carlota Corredera i 'Sálvame' d'humiliar un periodista 'novato' en directe

Les xarxes socials han demanat respecte per a l'afectat

Carlota Corredera en el plató de 'Sálvame'
Les xarxes socials no han dubtat a criticar l'actitud de Carlota Corredera | Telecinco

'Sálvame' ha volgut connectar aquesta tarda en directe amb la República Dominicana per veure si realment el rei emèrit Joan Carles I d'Espanya es troba allà, després que ahir anunciés la seva intenció d'abandonar el país i allunyar-se així de totes les polèmiques que l'envolten dins les nostres fronteres.

'Sálvame' contracta un periodista de la República dominicana

Per realitzar aquesta connexió, el programa ha decidit contractar un periodista que resideix al país per així estalviar-se el desplaçament d'un equip i que suposaria una despesa molt gran per a la productora. El reporter encarregat de transmetre les dades a 'Sálvame' ha estat Edgar Moreta, un professional que acostuma a tractar temes relacionats amb l'esport però que en aquesta ocasió no ha dubtat a informar sobre la possible presència del rei emèrit espanyol en el seu país.

En un primer moment la presentadora, Carlota Corredera, ha dit que era fan d'Edgar i li ha fet dir el nom del programa diversos cops, com una cosa ocurrent i 'divertida'. No contenta amb això, també li feia repetir algunes de les paraules que anava dient sense importar-li massa les dades i centrant-se simplement en l'accent del company que intentava informar des d'allà.

Els col·laboradors bromegen amb la feina del reporter

A cada estona els col·laboradors li demanaven coses al reporter, com que s'acostés a l'accés del recinte privat, fent que sortissin els responsables de seguretat per impedir-ho, animant-lo, a més a més, a posar el micro davant d'aquestes persones, sabent el perill que això podia suposar.

Un altre dels moments que han molestat molt a les xarxes socials, ha estat quan la Carlota Corredera ha demanat al reporter que travessés la carretera, afegint que no li agradaria que l'atropellessin i hagués de carregar amb aquesta culpa. Finalment, no ha tingut lloc cap sinistre, afortunadament. 

Esperem que les properes connexions amb el periodista siguin una mica més afortunades i centrades en les dades i la informació i no tant en burles gratuïtes cap a un company periodista per part dels responsables de 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari