Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

La portada que fa saltar pels aires 'Sálvame' amb el secret d'una col·laboradora

És un dels rostres més coneguts del programa

El programa 'Sálvame', que es troba intentant recuperar audiència amb una nova secció, s'ha quedat estupefacte amb una portada d'avui. Ens estem referint a la de la revista 'Pronto' perquè pren com a protagonista a la seva presentadora, Paz Padilla, per narrar els moments més durs de la seva vida, concretament , ha començat exposant instants molt complicats de la seva infància que potser el gran públic desconeix.

La dura infància de Paz

La valentia que ha demostrat després de perdre recentment el seu marit (Antonio Juan Vidal) ha fet que la figura de la gaditana tingui més interès. Per això, aquesta setmana 'Pronto' inicia un col·leccionable sobre la vida d'aquella. Avui ha iniciat aquell i ho ha anunciat directament amb el protagonisme de la seva portada. Així, en aquesta apareix una foto d'ella acompanyada del següent titular: «La dura vida de Paz Padilla».

Precisament, en la seva infància se centra el primer capítol d'aquesta història, on es revelen detalls que han sorprès al públic i, fins i tot, 'Sálvame'. Així doncs, per exemple, s'explica que va néixer en el recer d'una família de set fills molt humils i que van travessar penúries econòmiques. El seu pare, vidrier, i la seva mare, netejadora, van lluitar molt per tirar endavant i perquè els seus nens mai els hi faltés menjar.

La progenitora va ser qui va aconseguir que sempre tinguessin aliment. Com ho va fer? Demanant-li al forner que li guardés el pa dur, que després untarien amb mantega per sopar, i a la fruitera que li donés les peces que estaven picades. Això sense oblidar que també a qui venia ous, li va sol·licitar que li guardés els que es trencaven i no podia vendre.

És més, en aquest lliurament sobre Paz Padilla també s'explica que va haver d'anar amb la seva mare a demanar a Càritas menjar i roba en alguna ocasió. I és que eren molts els fills a alimentar, i mal remunerats els treballs dels progenitors.

De moment, aquests són els detalls que s'han revelat sobre la dura infància de la presentadora i actriu. No obstant això, en els pròxims capítols s'aniran descobrint altres històries que segur sorprenen igualment al públic i a tot 'Sálvame'.