YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'Sálvame' posa Lydia Lozano en el punt de mira per la seva nova cicatriu

Kiko Hernández qüestiona l'operació de cervicals de la col·laboradora de 'Sálvame'

Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano ha estat qüestionada per la seva operació | Telecinco

Fa una setmana que Lydia Lozano va haver de ser intervinguda per un problema a les cervicals. La periodista i col·laboradora de 'Sálvame' patia uns forts dolors i formigueigs a les mans que li impedien fer vida normal. Tot apuntava que el problema estava relacionat amb la medul·la i finalment, després de diverses visites al seu metge, es va decidir que hauria de ser operada. 

Així doncs, Lydia ha estat uns dies de baixa fins que finalment ha pogut tornar a 'Sálvame'. Molt contenta per tornar a treballar, la col·laboradora ha intentat amagar amb la roba la cicatriu que té al coll. Tanmateix, ha confessat que Charlie s'encarrega de les cures de la cicatriu perquè ella és molt aprensiva.

Kiko Hernández qüestiona la cicatriu de Lydia Lozano

Lydia Lozano ha tornat al seu lloc de treball després de ser operada de les cervicals, però amb una cadira especial per no haver de forçar l'esquena. La col·laboradora, que sempre intenta lluir nous complements dels seus 'looks', ha procurat tapar-se la ferida amb un mocador. No obstant això, Kiko Hernández no ha dubtat en qüestionar la cicatriu de Lydia. 

«Saps què m'estranya? Que si t'han operat d'aquesta part dels ossos, t'obrin per aquí», ha preguntat Hernández assenyalant diferents parts del cos. «He de preguntar-li a un especialista perquè quan l'he vist amb la tireta...», ha afegit el col·laborador.

Amb tot això, Kiko Hernández l'ha animat a ensenyar la ferida: «Ens ensenyaries la ferida?», ha preguntat el col·laborador per poder sortir de dubtes. Evidentment, Lydia s'ha negat a fer-ho afirmant que «em sembla molt desagradable». «Ensenyar una cicatriu a la televisió és molt lleig», ha manifestat.

Tot i les mostres d'afecte que va tenir Kiko amb Lydia quan va ser operada, ara no ha dubtat en posar en dubte l'operació.

Charlie s'ha convertit en el seu infermer

Dies abans que Lydia Lozano tornés al plató de 'Sálvame', va connectar per videotrucada amb els seus companys per explicar com es trobava. Va assegurar haver passat molta por, arribant a pensar que podria quedar-se en cadira de rodes. Afortunadament, tot va anar bé i la periodista va poder tornar a casa per continuar amb la recuperació.

Lydia sent pànic pels hospitals i és molt aprensiva. Per aquest motiu, Charlie s'encarrega de curar-li la ferida, que està millorant. Ara bé, no sabem si l'operació li deixarà una cicatriu per sempre.


Comentaris

envia el comentari