Chelo García Cortés cridant al plató de Supervivientes amb Jorge Javier de fons

Sálvame posa preu a la vergonya de Chelo García Cortés: 5.000 euros

La col·laboradora serà la primera a enfrontar-se a un nou repte en el programa

'Sálvame' ja ha posat en marxa la seva nova maquinària per posar els mediàtics col·laboradors en dificultats. Per si no n'hi havia prou l'escarni que pateixen setmanalment amb algun episodi del seu passat, ara la direcció del programa ha ideat un espai on alguns col·laboradors se sotmetran a certes proves per guanyar diners.

'Sálvame' estrena un espai que portarà els col·laboradors al límit per diners

'¡Quiero dinero!', així de contundent és el nom del nou concurs presentat pel programa estrella de les tardes, que començarà aquest mateix dimarts, 20 d'octubre. «Què series capaç de fer per diners?», és la pregunta que llança 'Sálvame' per posar a prova als seus col·laboradors i conèixer on són els seus límits. Un espai que promet donar minuts d'entreteniment i que segur que generarà més d'una polèmica.

Chelo García Cortés serà la primera col·laboradora que s'enfronti a aquest nou repte. Com era d'esperar, el programa s'ha decantat per una de les periodistes que menys pes té en l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez. A més a més, tothom coneix els seus problemes econòmics. Tocarà esperar per veure si col·laboradors de la talla de Kiko Hernández, Mila Ximénez o Gemma López també accedeixen a participar en el concurs. Segurament després de Chelo, podrem veure Víctor Sandoval com el segon 'valent' que s'enfronti a les proves.

En total el programa posa 5.000 euros en joc cada dia, i aconseguir-los no serà gens fàcil. Els participants s'hauran de sotmetre a una sèrie de preguntes de caràcter molt íntim on seran els mateixos col·laboradors els que decideixin si volen contestar o no. Per saber si diuen la veritat, el concurs comptarà amb l'ajuda de 'Kopernica', una màquina capaç de mesurar les emocions i saber si menteixen.

«Espero no defraudar ningú»

«Per a mi és tota una responsabilitat ser la primera, espero no defraudar a ningú» deia Chelo García Cortés, que admetia que «arribaria fins on fes falta per aconseguir diners». Tot i que la col·laboradora va reconèixer que, quan li van comunicar la notícia, es va posar molt nerviosa i fins i tot es va començar a sentir malament. 

Sobre el que pensarà Marta, la seva parella, Chelo ha manifestat que «té por perquè sap del que sóc capaç». No obstant això, no hi ha res ni ningú que aturi la determinació de la col·laboradora d'enfrontar-se als grans reptes que mai s'hagi enfrontat amb la intenció de portar-se el preuat botí.