Telecinco contraataca l'estrena de 'Pasapalabra' amb una bomba informativa a 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez ha anunciat que alguna cosa molt gran ocorrerà

Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde al 'Sálvame Tomate'
'Sálvame' contraataca l'estrena de 'Pasapalabra' amb una nova bomba per aquest dilluns | Telecinco

Després que Telecinco perdés els drets de 'Pasapalabra' i que Antena 3 rematés la jugada comprant-ne els drets per fer una nova versió del concurs estrella de la competència, des de Mediaset han planejat diverses estratègies per torpedejar la seva estrena i intentar impedir que Antena 3 aconsegueixi repetir l'èxit del concurs en la seva nova etapa. 

Aquest divendres, el programa presentant per Roberto Leal va estrenar-se al 'prime-time' d'Antena 3, i Telecinco va contraatacar amb l'emissió d'una entrevista amb José Antonio Avilés a 'Supervivientes', un dels personatges que més continguts està donant a la cadena de Vasile durant aquests últims dies, amb permís de Marta López.

La jugada va sortir rodona, tot i que 'Pasapalabra' va aconseguir un gran èxit en la seva estrena i va estar a punt de liderar l'audiència durant la seva emissió. Ara, Telecinco tornarà a contraatacar en el nou horari del concurs, que coincidirà a partir del dilluns amb 'Sálvame' durant la tarda, concretament a partir de les 20.00 hores.

'Sálvame' es reserva 'la bomba' per fer mal a 'Pasapalabra'

Ho farà, com és habitual, amb la nova bomba informativa que el programa es reserva per llençar dilluns. De fet, segons un vídeo del mateix programa, es tracta de la bomba més gran que el programa ha tingut en els últims 10 anys, i l'anunciaran just a les 20.00 hores. 

Tot apuntava que aquesta 'bomba' estaria relacionada amb l'estrena de 'La última cena', el nou format de 'Sálvame', inspirat en 'Ven a cenar conmigo', on els col·laboradors del programa debaten temes d'actualitat mentre sopen, sent un d'ells l'amfitrió. Però ja van avisar que aquest nou format seria de 'prime-time', i per tant, quedaria fora de l'horari establert. 

Ara només queda esperar a dilluns per veure si reament 'Sálvame' triomfa amb la seva bomba i aconsegueix debilitar l'estrena de 'Pasapalabra' al seu horari original, i, sobretot, per veure de què es tracta exactament. Podria ser una autèntica bomba informativa o una d'aquestes bombes que després es queden en res. 


Comentaris

envia el comentari