Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Cop a la taula i crits a 'Sálvame': «Aquí no es parla d'Ana Rosa»

Una figura important del programa ha evitat que es parli d'Ana Rosa

Aquesta setmana la protagonista absoluta de 'Sálvame' és Laura Fa. El motiu és que ha concedit una entrevista a Gabriel Rufián en què ha parlat dels seus companys, i no a tots els ha agradat el que ha dit d'ells.

Precisament el fet d'analitzar els seus comentaris és el que ha propiciat que visqui un enfrontament amb Lydia Lozano. A més, s'ha posat sobre la taula el nom d'Ana Rosa Quintana, cosa que ha molestat moltíssim al director. Davant d'això, David Valldeperas ha hagut de frenar el conflicte perquè no es parli de la presentadora.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Laura Fa i Lozano s'enfronten a 'Sálvame'

Laura ha sigut molt crítica amb alguns dels integrants de l'esmentat programa de Telecinco. Especialment, ho ha sigut amb María Patiño a qui ha definit com a «peculiar». A més, també amb Paz Padilla a qui ha descrit de «desubicada».

No obstant això, potser qui s'ha endut la pitjor part ha estat Chelo García Cortés, perquè l'ha qualificat d'«antiquada». Així mateix, a sobre ha afegit: «Està en edat de jubilar-se. És una persona superada, però no ho dic en el mal sentit».

«Abans era un ídol de masses, però ja està en edat de jubilar-se, encara que la seva situació no els ho permet». Aquests comentaris sobre García Cortés han ofès moltíssim a Lydia, i els hi ha retret a Fa en directe. Li ha deixat anar visiblement enfadada: «Qui ets tu per dir-li que està acabada?».

«És una cosa que ja vas dir de mi. El que em fastigueja és que sempre Chelo és qui està al teu costat quan vens a Madrid, no deixa que estiguis sola. Em sembla molt lleig», li ha recriminat.

Laura ha intentat justificar-se dient que no ho va dir amb mala intenció. És més, ha afegit: «Aquí s'han dit moltes coses pitjors de Chelo García Cortés. Vens que sopo sempre amb ella a l'hotel perquè faci més pena pel que dic, però la veritat és que vam sopar com a companyes».

La tensió ha anat creixent i ha arribat un punt en què Lydia ha volgut fer-li una pregunta a la col·laboradora: «Què penses d'Ana Rosa Quintana?». Resposta que s'ha plantejat perquè considera que la periodista només ha parlat de les persones 'menys fortes'.

David Valldeperas frena la menció a Quintana

Davant la qüestió suscitada, la col·laboradora de l'entrevista ha estat molt clara: «No parlaré d'Ana Rosa ara com tampoc ho vaig fer en l'entrevista de Rufián. No ho faré perquè li tinc respecte com a presentadora d'aquesta casa». «I tampoc diré res de Susanna Griso», ha afegit.

La pregunta i la resposta sobre la presentadora del matinal a Telecinco no ha agradat gens al director, David Valldeperas. Així, visiblement enfadat, ha decidit donar un cop a la taula i treure a la llum el seu càrrec, ja que no volia que es parlés en absolut de l'esmentada.

D'aquesta manera i visiblement enfadat, ha cridat: «S'ha acabat! Si dic ja, és ja i no es parla d'Ana Rosa!». Així, amb aquestes paraules ha tancat la polèmica.

Això sí, no sabem el perquè no volia que es fes menció a la periodista. Potser va ser simplement per respecte a una companya de Telecinco o bé per la tibantor que hi ha des de fa temps. I és que, cal no oblidar que la sèrie-documental de Rocío Carrasco ha generat una gran controvèrsia entre els dos programes.

Des de 'Sálvame' es va acusar Ana Rosa de pensar de Rociíto sense veure-la i sense reconèixer els errors que va cometre amb ella en el passat. Una cosa que va ofendre tant a la periodista que va decidir no dedicar cap minut més a comentar la producció dins del seu espai.