Antonio David no és el 'talp': un altre col·laborador de 'Sálvame' acaba de confessar

El col·laborador confessa davant les preguntes de Conchita i deixa a tots amb la boca oberta

Rafa Mora al plató de 'Sálvame' en una de les seves intervencions.
Rafa Mora revela que s'ha beneficiat d'explicar coses dels seus companys | Telecinco

'Sálvame' continua amb la seva particular caça contra el talp que suposadament existeix en el programa. Des que transcendissin les vacances de Lydia Lozano, així com la d'altres col·laboradors, molts són els qui sospiten que algú del programa s'ha encarregat de difondre la informació sobre on passarien els col·laboradors les seves vacances, per a així treure una mica de benefici.

Un tema que està fent parlar molt i que va provocar que en el programa del dilluns 10 d'agost, es proposessin identificar al talp d'una vegada per totes. Aprofitant el paper de Conchita i la seva «màquina de la veritat», els col·laboradors es van sotmetre a tres preguntes per a aconseguir desemmascarar al traïdor. Antonio Montero, Rafa Mora, Jesús Manuel i Antonio David Flores van ser els qui van donar respostes variades amb resultats similars a les preguntes del polígraf.

Cap dels interrogats havia filtrat el contingut de la pissarra de redacció a algú aliè al programa, però alguns dels col·laboradors sí que van treure alguna classe de benefici passant informació dels seus companys, com Antonio David o Jesús Manuel. Mentre aquests estaven sent assenyalats per la resta de col·laboradors, Rafa Mora va voler sincerar-se i explicar la veritat.

El valencià va admetre haver obtingut algun benefici explicant coses de la resta de col·laboradors, però va matisar la seva resposta. «Hi ha moltes vegades que he recollit informacions que hem tingut a la sala vip o al bany i les he aportat a direcció. Sí que he rebut alguna cosa a canvi... Perquè crec que al final he aportat contingut al programa, guanyant pes, venint més dies... Així ho veig jo», es justificava Rafa Mora.

De la mateixa manera, l'extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' va confessar que «mai» havia filtrat el contingut de la pissarra. És més, va assenyalar que ni tan sols li havia fet fotos com altres companyes, fent al·lusió a Lydia Lozano i Anabel Pantoja. Així doncs, no es va treure res en clar d'aquesta primera recerca, i tot apunta al fet que la història del talp va per a llarg.


Comentaris

envia el comentari