Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

'Sálvame' recula i els espectadors esclaten: «Esteu deixant Antonio David de bo»

Semblava que Telecinco estava fent pinya per Rocío Carrasco, però alguna cosa ha passat en les últimes hores

Telecinco i 'Sálvame' van prometre que llançarien un testimoni que obligaria a reescriure la història de la premsa del cor del nostre país. Si bé és cert que de vegades el programa es passa d'exagerat, en aquesta ocasió no s'estaven marcant un fanal i el cop ha estat molt fort. Rocío Carrasco ho està explicant tot, i Antonio David Flores està quedant fatal. Tant és així que, fins i tot, Telecinco va haver d'anunciar el seu acomiadament en directe, en considerar que el col·laborador ja no podia seguir treballant amb ells.

A partir d'aquest moment, la majoria de programes i col·laboradors de Telecinco van tancar files per Rocío Carrasco i el comentari era unànime. Així, molts dels experts del cor li demanaven perdó per haver-la anomenat mala mare i començaven a donar l'esquena a Antonio David, tot i que durant molts anys ha estat company i amic personal de molts d'ells.

Aquesta mateixa tarda ha passat una cosa i que ha posat als espectadors de 'Sálvame' en alerta. Durant molts dies els col·laboradors i presentadors han lluitat perquè el testimoni de Rocío Carrasco es cregués i no es posés en dubte, però amb l'inici de 'Supervivientes' aquest pla comença a fer aigües.

Olga Moreno és una de les protagonistes de la nova edició del programa de supervivència i encara que aquesta va assegurar que volia mostrar-se com Olga i no com la dona d'Antonio David, sembla que ha canviat d'idea i està traient el tema del seu marit, per desfogar-se amb els seus companys.

Si ahir veiem a Olga Moreno plorant mentre parlava amb els seus companys de 'reality', avui ha sigut el torn de Rocío Flores, qui també ha plorat en el seu debut com a col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa'. Les llàgrimes d'ambdues sembla que estan commovent a diversos col·laboradors de Telecinco i que intentant empatitzar amb la pena de les dues protagonistes, ja que estan victimitzant-les estan i sense voler-ho estan donant força a Antonio David i a l'altra part de la història.

Això sembla que ha estat observat per part de diversos espectadors, els quals consideren que depenent del dia el guió a seguir és diferent. De fet, això també ha d'ocórrer en moltes cases i que depenent del moment, s'han acostat més o menys a una part de la història o a una altra.

Els espectadors reclamen que tornin els defensors de Rocío

Carlota Corredera i Miguel Frigent s'han alçat com les dues grans veus que s'han posicionat de la banda de Rocío Carrasco. I és que, tant és el suport que li estan donant, que no dubten a embrancar-se en baralles tremendes amb els seus companys amb la intenció de defensar la veritat de la filla de Rocío Jurado.