'Sálvame' torna a sorprendre l'audiència amb un detall que no ha passat desapercebut

Tot va sorgir quan el programa presentava les presumptes infidelitats d'Antonio David Flores

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
'Sálvame' va protagonitzar un moment irrisori aquesta setmana amb una aclaració en un rètol del programa | Twitter (@lecturas)

'Sálvame' té el costum de regalar-nos moments televisius únics. La gran majoria d'ells són protagonitzats per les cares més visibles del programa, siguin col·laboradors o convidats que ens sorprenen i ens fan riure amb les seves ocurrències. No obstant això, en l'última setmana el programa ens ha deixat en 'xoc' amb un moment protagonitzat per l'equip que s'amaga darrere de les cambres, els tècnics.

Queda clar que en un format de les característiques de 'Sálvame' hi ha un gran equip darrere que s'encarrega que tot estigui enllestit i perquè funcioni bé. Encara que potser és un treball menys visible, també arriba a tenir transcendència pública fins al punt de fer-se viral en xarxes socials.

I això és el que ha succeït amb un sorprenent rètol que ha aparegut durant la setmana en 'Sálvame Tomate'. El grafista del programa va voler fer un aclariment que ha acabat generant grans moments de bromes entre l'audiència. Els col·laboradors de l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez debatien sobre les suposades infidelitats comeses per Antonio David Flores a la seva dona, Olga.

Malú apareix a 'Sálvame' sense saber-ho

Després de sortir a la llum un vídeo seu amb la reportera Marta Riesco, el programa tenia preparada una altra bomba que el pare de Rocío Flores hauria de desmentir. 'Sálvame' tenia preparat el testimoniatge de Malú Sebastián, una jove que ha assegurat que va tenir diverses trobades sexuals amb l'andalús en 2010.

Va ser llavors quan va aparèixer en pantalla el rètol, que pretenia aclarir als espectadors que la noia en qüestió no era la famosa cantant espanyola. «Atenció!!! Malú (no la cantant, sinó una altra) assegura que va tenir una relació amb Antonio David del 2011 al 2013, quan ell ja estava amb Olga», va escriure el grafista del programa de Telecinco. El graciós aclariment entre parèntesis ha convertit el rètol en un moment irrisori, per la qual cosa els usuaris en xarxes socials no van trigar a fer bromes i memes.


Comentaris
Núria
Els Comantaris que fa el Miguel Frigenti no m’agraden .Es prepotent i desagrable no te límits ,crec q te de baixar els fums altius que te

envia el comentari