YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'Sálvame' revela el dia que Rocío Carrasco va intentar acabar amb tot

A poc a poc es van coneixent els motius que han portat a Rocío Carrasco a explicar la seva versió dels fets

Primer pla de Rocío Carrasco
'Sálvame' revela el dia que Rocío Carrasco va intentar acabar amb tot | Catalunya Diari

L'expectació és alta pel que explicarà Rocío Carrasco al documental-sèrie 'Rocío. Explicar la verdad para seguir viva', ja que es començarà a emetre aquest mateix diumenge a la nit a Telecinco. L'empresària ha volgut esperar vint anys per explicar la seva versió, deixant tots aquests anys al lliure albir dels seus familiars i exmarit, Antonio David Flores, perquè es lucressin a la televisió explicant les seves versions, i deixant entre caure acusacions molt lletges relacionades amb la vida de la filla de Rocío Jurado.

Ara, sembla que la situació canviarà i Rocío vol explicar-ho tot per acabar amb aquest núvol negre que la persegueix des de fa massa anys. El títol del programa sembla molt dramàtic, ja que fa entendre que la protagonista del documental-sèrie parla per seguir viva, fet que es va conèixer ahir i que no és pas una exageració que la filla de la Jurado ha arribat a tenir pensaments molt tèrbols, i que van fer-la valorar l'opció de deixar-ho tot i posar fi a la seva la vida.

Així ho va revelar Jorge Javier Vázquez, llegint les raons que han portat a Rocío a seure i explicar-ho tot davant els espanyols. El presentador va relatar que hi va haver un dia no molt llunyà en què l'exdona d'Antonio David va intentar suïcidar-se pel fet que no va saber gestionar la pressió mediàtica sobre totes les informacions i rumors que s'anaven publicant sense tenir en compte la seva versió dels fets.

A més, el programa afegeix que sumada a aquesta pressió mediàtica, també va afectar molt i citem literalment, el maltractament del seu exmarit, fent referència a Antonio David Flores, i que després d'anys de pensaments molt foscos i de pensaments molt persistents de voler matar-se, va decidir fer-ho. Per tant, un relat molt dur i que sense cap mena de dubte, no s'ha conegut fins avui dia.

Sense voler-ho, això posa en una molt mala posició a Antonio David que queda a l'alçada del betum i que deixa a Rocío Carrasco com l'autèntica víctima de tot aquest entramat. Tanmateix, com diem, això és només un avanç del qual començarem a veure aquest mateix diumenge.

De fet, Kiko Hernández ja ha avançat que Rocío té molts asos sota la màniga i que quan comenci a deixar-los anar ja ningú la pararà. Recordem que Belén Esteban, que ja ha vist part d'aquest documental, ja ha avisat que a més del seu testimoni, Rocío se senti amb moltes proves, les quals tirarien per terra el relat comptat durant anys i que ara, es tornarà a reescriure.

Antonio David Flores intenta tirar per terra el ressorgiment de Rocío

Dimarts a última hora es va confirmar l'emissió de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, i amb prou feines hi va haver temps perquè Antonio David reaccionés davant el ressorgiment de la mare dels seus fills. Davant d'això, el programa tenia previst que dimecres tingués temps de reaccionar i va ser llavors quan el col·laborador va intentar excusar la seva presència, però finalment i sota la sol·licitud dels seus caps, va acabar acudint al seu lloc de treball.

Flores va voler tirar per terra la reaparició de la seva exdona, afirmant que s'anava a lucrar econòmicament d'aquestes entrevistes, un atac que no s'entén si tenim en compte que Antonio David fa mitja vida que també ha fet el que ara intenta criticar de Rocío. A més, ha vist com un parany que se sent en un programa gravat i no en directe, un factor que Antonio David considera com un parany i que l'evita d'enfrontar-se a un equip de col·laboradors.

Això va ser rebatut per Jorge Javier Vázquez i que va voler trencar una llança a favor de Rocío Carrasco, afirmant que el seu testimoni és igual d'interessant, encara que es tracti d'un programa gravat o d'un programa en rigorós directe.


Comentaris

envia el comentari