Julia Janeiro en un muntatge amb fotografies del seu Instagram

'Sálvame' revela el passat fosc de Julia Janeiro: «No és cap santa»

Les companyes de col·legi de la filla de Jesulín de Ubrique revelen la tortura que va ser compartir aula amb ella

Julia Janeiro s'ha convertit en tota una revelació. La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario ja és major d'edat i tots els mitjans de comunicació estan expectants davant el rumb professional que la jove prendrà a partir d'ara. Encara que de moment prefereix guardar silenci i mantenir-se al marge, la veritat és que des que es troba en el focus mediàtic a Julia la persegueix la polèmica.

Després que una jove es fes passar per la seva cosina a 'Viva la vida', ara la germana d'Andrea Janeiro ha estat testimoni de com alguns dels seus episodis del passat han vist la llum. Tímida i reservada davant els reporters, Kiko Hernández donava una informació que tiraria per terra el caràcter humil de Julia Janeiro.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Afirmen que Julia Janeiro no va ser víctima d'assetjament escolar

Amb els seus 18 anys acabats de fer, Julia Janeiro demostra en les xarxes socials que ve trepitjant fort, ja que, en qüestió de dies, els seus seguidors a les xarxes socials han augmentat de manera bestial i tot indica que la filla de Jesulín serà una autèntica 'influencer'.

Però, sembla que aquesta popularitat no sempre ha estat així, i és que Kiko Hernández explicava a 'Sálvame' que havia rebut algunes trucades de companyes de classe de Julia Janeiro que tiraven per terra els rumors que circulaven sobre el possible 'bullying' que hauria tingut durant la seva etapa acadèmica.

Segons explicava el col·laborador, Julia estaria més a prop d'haver estat botxí que víctima pel fet que les companyes neguen que la jove hagués estat víctima d'assetjament escolar, i l'assenyalen a ella com una autèntica abusadora. «M'escriuen un munt de companyes, em diuen que és mentida i que ella, abusant de ser la filla de qui era, si eren quinze a classe, tenia problemes amb deu», revelava Kiko Hernández sobre l'autèntic caràcter de Julia.

«Em va arribar a ficar el cap al vàter»

Les companyes de classe de Julia asseguren que tenia «obsessió» en què ningú li fes fotos i no dubtava a emprar la força física per evitar-ho: «Una de les persones que m'escriu em diu 'em va arribar a ficar el cap dins d'un vàter'». A més, Kiko afegia: «Estava obsessionada amb què no li fessin fotos, castigaven la classe perquè deia que hi havia un mòbil dins, registraven motxilles... Diuen que era una tortura».

Segons el relat de les joves, durant la seva estada a Jerez, Julia va tenir alguna topada amb alguns alumnes, per exemple, al pati va arribar a pegar-se amb un company, sent el noi amonestat pel col·legi, mentre que la filla de Jesulín de Ubrique no va rebre cap càstig.

Julia Janeiro opta pel silenci

Encara que, dia sí i dia també, Julia compta amb reporters a les portes del domicili que comparteix amb el seu xicot Bryan Mejía, la 'influencer' prefereix seguir mantenint el silenci i no pronunciar-se sobre la seva sobtada popularitat. Cada dia suma prop de 30.000 seguidors a Instagram, però, de moment, no se sent atreta pel món del cor i no entra a confirmar o desmentir els rumors que comencen a circular sobre ella, donant un tímid «gràcies» als periodistes.

Omar Sánchez, reporter de 'Sálvame', ha pogut parlar amb ella darrere de càmeres i la seva actitud l'ha sorprès: «És tímida i educada, m'ha dit que no vol parlar ni respondre, però que entén, comprèn i respecta la nostra feina, així que jo li dono les gràcies a Julia Janeiro perquè m'ha semblat molt educada».

Una manera de ser que contrasta amb la que les seves companyes de col·legi afirmen haver patit i que dista molt de l'educació i el respecte que ara manifesta davant els mitjans. Tanmateix, a Julia Janeiro només li queda que a poc a poc aquesta sobtada fama es vagi diluint i amb ella els rumors.