'Sálvame' de pedra: «Potser ara jo no estaria viu»

El plató de 'Sábado Deluxe' va quedar-se estupefacte amb les declaracions del seu convidat

Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame
'Sálvame' va quedar-se en 'shock' amb les confessions del seu convidat | Telecinco

Semblava que el dur conflicte entre Jorge Javier Vázquez i les Campos anava a continuar sent un dels temes més comentats en 'Sálvame'. No obstant això, la visita de Kiko Rivera a ‘Sábado Deluxe' ha aconseguit eclipsar l'assumpte anterior i emportar-se totes les mirades. 

Feia cinc anys que el fill d'Isabel Pantoja no assistia a un plató de televisió, però ha triat el de Telecinco per a aclarir les suposades infidelitats a la seva dona, Irene Rosales, que han anat sortint a la llum. 

«He comès molt errors en la meva vida»

«Vinc a resoldre el tema i donar-li a la meva dona el seu lloc, el que es mereix, perquè amb ella les coses estan bé. Hi ha coses que són mentida i altres que són veritat, però ja formen part del passat», va dir en ‘Sábado Deluxe', sorprenent molts, perquè tot apuntava al fet que anava a negar qualsevol relació que no fos la que manté amb la seva esposa. 

«He comès molts errors en la meva vida i aquest és un més. Això de Techi és mentida, això de Chabeli, igual, però això d'Alicia sí que és cert. No he tingut res amb ella però em va enxampar en un moment en el qual no estava bé amb Irene. Vaig flirtejar amb ella».

A més, el cantant va confessar que li havia estat infidel a la seva dona en altres ocasions, encara que va justificar aquestes trobades pel seu estat anímic i la depressió que pateix. «Continuo tenint dependència de les drogues. Hi ha nits que no puc dormir i fins i tot ploro. He preferit deixar de treballar en la nit per a no caure en les temptacions, em costa moltíssim. M'han ofert drogues mil vegades».

«Sempre tinc el dimoni en l'espatlla i estic en alerta vermella, sempre! He tingut recaigudes, vàries. Actualment estic bé, però últimament tinc pensaments molt dolents, com caigui una altra vegada en això apaga i anem».

La confessió més dura de Kiko Rivera

«Sóc una persona complicada, que a vegades ni em vull... La meva vida no és cap festa. Alguna cosa tinc, per alguna cosa ve. Estic en un moment molt fotut. Estic en el subsòl, en el punyeter subsòl. No es mereix que pensi així, jo sí que estic enfonsat. Estic trist, decebut i no sóc feliç amb el que aconseguit en el meu treball. Em sento defraudat, un inútil. Si Irene no estigués al meu costat, igual no estaria viu».

Les paraules que va compartir en el plató de 'Sálvame' van sorprendre a tothom, fins i tot a la seva mateixa família. «No vull que continuïs parlant d'aquests temes. Em fa malament, et fa malament. El que tu tens no és important. Hi ha una pandèmia i gent que s'està morint. Mai et deixaré que estiguis en el sòl ni trist perquè mai l'has estat», va dir Isabel Pantoja, que va haver d'intervenir en el programa després d'escoltar les dures declaracions del seu fill.


Comentaris

envia el comentari