Jorge Javier Vázquez espantat.

'Sálvame', de pedra després de sonar amb més força els rumors d'embaràs

'Sálvame' es troba «en xoc»

Sálvame no pot creure el que s'està rumorejant sobre una parella molt coneguda. Molts mitjans diuen que estarien esperant el seu primer fill en comú. Ens estem referint Kiko Matamoros i la seva xicota, Marta López Álamo.

És cert que la parella més d'una vegada ha deixat clar que volien ser pares, però, igualment, ha sorprès la informació. Sobretot ara que el col·laborador es troba a Supervivientes, ja que, si fos veritat, no podria estar al costat de la seva noia com li agradaria.

Això sí, de moment, no s'ha confirmat res.

Marta López i Kiko Matamoros
Sálvame ja sap que es rumoreja que la parella estaria esperant el seu primer fill en comú | GTRES

Sálvame coneix la notícia sobre el seu suposat embaràs

El programa de Telecinco ha quedat «en xoc» després de saber totes les informacions que s'han donat aquest cap de setmana sobre Kiko. En efecte, ha estat a Socialité on s'ha rumorejat que aquest podria ser pare de nou. Tot perquè la seva parella ha anat a Hondures per donar-li una sorpresa.

▶️ El dineral que cobran cada semana los concursantes de Supervivientes 2022

I és que pensen que la jove ha viatjat fins a l'illa per donar-li aquesta bona notícia al col·laborador. De fet, aquest fort rumor va començar quan Jorge Javier va dir que ella «anava amb sorpresa». I a això s'hi ha unit el fet que ella no ha desmentit aquesta informació.

Aquest rumor també ho han dit més tard a Viva la vida. Emma García ha parlat d'això per fer una broma a Makoke, l'exdona de Matamoros: «El que tinc clar és que seràs la padrina del bebè». Un comentari que la malaguenya no s'ho ha pres bé perquè ha fet cara de pocs amics i ha decidit no contestar.

Makoke a Viva la vida
A l'ex d'ell no li ha fet gens de gràcia | FÓRMULATV

 

Sálvame veu que el rumor podria ser fals

Sálvame ha estat pendent d'aquest fort rumor. I és que sembla que ja no es parla d'aquest tema i, per això, podria ser mentida. Primer, perquè Marta ha compartit una foto a les stories del seu Instagram amb què sembla desmentir l'embaràs.

Ha publicat una foto de si mateixa bevent amb cara d'enfadada, acompanyada per una frase molt aclaridora: «Jo quan veig algunes coses que diuen...». Unes paraules amb què sembla deixar clar que davant les informacions falses prefereix callar, encara que li molesten.

Captura d'imatge de les stories de Marta López.
'Sálvame' ha vist que Marta López ha desmentit la notícia a la seva manera | Catalunya Diari

El segon motiu pel qual els rumors semblen mentida és per l'esperada trobada entre Matamoros i López a l'illa. Ahir a la nit, ella li va donar la sorpresa i en cap moment li va dir res que estava embarassada. Però van protagonitzar un moment realment romàntic en què si va quedar una cosa clara: que molt aviat es casaran.

Només veure's, la jove i el col·laborador de Sálvame es van abraçar, no van poder evitar les llàgrimes ni tampoc declarar-se el seu amor. El col·laborador va dir que «ha estat el millor regal de la meva vida. A mi m'encantaria que sonessin campanes de boda».

«Des que estic aquí somio casar-me amb la Marta i no ho volia dir públicament. Ho hem parlat, però s'ho he de demanar formalment i per això no volia fer-ho públic, és en l'únic que penso. Vull viure la resta de la meva vida al seu costat i ser tan feliç com ho hem estat aquests tres anys».