'Sálvame', a punt d'acomiadar un dels seus col·laboradors en directe

La decisió recaurà sobre els espectadors del programa

Els col·laboradors de 'Sálvame', preocupats per l'estat de salut de Jorge Javier
La decisió recaurà sobre els espectadors del programa | TELECINCO

Fa dos anys 'Sálvame' ja va realitzar una jugada semblant: va exposar als seus col·laboradors a una votació popular, on demanaven als espectadors que triessin les dues tertulianes que ja no volien que estiguessin al programa. En aquell moment, el joc va començar gràcies a una suposada filtració d'un mitjà digital, que informava de les intencions de la productora de prescindir dels serveis de dues de les seves treballadores, Lydia Lozano i Terelu Campos.

Les dues es van emportar un gran ensurt, però finalment aquesta decisió es va paralitzar i van mantenir el seu lloc de treball, amb la condició que s'esforcessin al màxim i participessin activament en els jocs i informacions de l'espai.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquesta tarda tornarà a passar una cosa semblant. Rafa Mora podria perdre la seva cadira a 'Sálvame' per cedir-la a disgust al rival que li ha buscat la cadena. Kiko Jiménez, que porta mesos buscant una cadira com a col·laborador, haurà de prendre el lloc a Mora i demostrar que és millor professional que ell.

La decisió recaurà sobre l'audiència

A través d'una votació en línia, els espectadors hauran de decantar-se per un dels dos. Mentrestant, la resta de tertulians estan també trencant llances a favor de cada un d'ells, alguns traint sense cap mena de pudor a Rafa Mora, membre habitual dels quadrants que sol convocar la cúpula de la productora. Per la seva banda, el programa no ha revelat per quant de temps serà vigent aquesta important decisió.


Comentaris

envia el comentari