Plató de 'Sálvame Deluxe'

Desfeta a Telecinco pel que han fet a 'Sálvame': pèrdues milionàries

'Sálvame' segueix amb la promoció de 'Pasión de Gavilanes: la dinastía continúa', però no li surt gaire bé

'Sálvame' ha convertit el seu plató en un autèntic escenari tret de la ficció 'Pasión de Gavilanes'. Aquesta mítica sèrie colombiana ha tornat a les nostres vides amb la nova generació de la família Reyes-Elizondo. Per promocionar la nova temporada, el programa ha volgut tenir un gest molt especial.

Durant tot el mes de febrer, Telecinco ha estat anunciant l'esperat retorn. Els diferents formats de la cadena s'han encarregat de promocionar, durant les hores d'emissió, l'estrena de la seqüela de la telenovel·la que va aconseguir guanyar-se el cor de milions d'espanyols.

Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors
'Sálvame' converteix el plató en un ranxo. | Mediaset 

'Pasión de Gavilanes' ha estat molt present a 'Sálvame' durant tot el mes, però ara han volgut fer un pas endavant. Fent gala d'un gran sentit de l'espectacle, el programa ha decidit que els treballadors es posessin a la pell de Norma Elizondo i Juan Reyes.

Dimecres, 23 de febrer, els col·laboradors del format vespertí es van posar al paper de dos dels protagonistes principals de la ficció. L'objectiu era recrear una de les primeres escenes de 'Pasión de Gavilanes: la dinastía continúa'.

Però la direcció de 'Sálvame' no s'esperava que això els costaria el lideratge de la tarda. Tot i que hi va haver algun moment còmic, no va ser suficient per mantenir els televidents enganxats a Telecinco.

'Sálvame' converteix els seus col·laboradors en vaquers

'Sálvame' ha vestit els seus col·laboradors d'autèntics vaquers per recrear una de les primeres escenes de 'Pasión de Gavilanes: la dinastía continúa'. El programa va comptar amb l'opinió d'un actor professional, que va haver de puntuar les interpretacions dels tertulians de Telecinco.

Els primers a enfrontar-se al repte van ser María Patiño i Kiko Hernández. Encara que la presentadora de 'Socialité' es va oblidar del guió, aviat van reprendre el fil i tots dos van acabar l'escena amb un petó apassionat.

Plató de 'Sálvame' durant la promoció de 'Pasión de Gavilanes'.
'Pasión de Gavilanes' va tenir promoció al plató de 'Sálvame'. | Mediaset 

«Les veus han estat molt boniques i creïbles. Hi ha hagut un moment molt còmic quan [María] ha baixat del cavall. Les 'esses' de Patiño no les entenc, però en general ha estat creïble. Crec que María ha aportat molt dramatisme a l'escena i Kiko ha estat bé», va comentar aquest famós actor espanyol.

Els següents a enfrontar-se al veredicte d'aquest personatge desconegut van ser Lydia Lozano i Rafa Mora. D'aquesta escena, el professional de la interpretació va destacar la capacitat de la periodista de convertir un moment romàntic en una comèdia. «Rafa m'ha agradat molt interpretant; a més, el físic l'afavoreix».

Els últims van ser Víctor Sandoval i Carmen Alcaide. Encara que no van ser valorats per l'actor convidat, l'accent que aquests dos col·laboradors van posar durant l'espectacle va ser el que va destacar més de la interpretació.

'Sálvame' revela la identitat del seu convidat estrella

Abans de finalitzar l'emissió, 'Sálvame' va voler revelar la identitat de l'actor. Com no podia ser altrament, el programa va comptar amb l'ajuda de l'imitador Josep Ferré per jutjar els dots interpretatius dels col·laboradors.

L'actor és un personatge conegut dins del format, ja que és l'encarregat, tarda a tarda, de ficar-se a la pell de tots els seus companys. Més d'una vegada hem pogut veure imitar Carmen Borrego, Kiko Matamoros o la mateixa Anabel Pantoja.

Plató de 'Sálvame' durant la promoció de 'Pasión de Gavilanes'.
Els col·laboradors van recrear escenes de 'Pasión de Gavilanes' al plató de 'Sálvame'. | Mediaset 

Ara, ha estat l'encarregat de proclamar la parella guanyadora d'aquest nou repte. Per a Josep, els que millor han imitat Norma Elizondo i Juan Reyes van ser Carmen Alcaide i Víctor Sandoval.

«Els sis heu estat fantàstic. Però els guanyadors per accent i per interpretació han estat Alcaide i Sandoval», va dir ensenyant la pissarra amb els seus noms.