María Teresa Campos al plató de 'Sábado Deluxe'

Sálvame' traeix María Teresa Campos i explica un dels secrets de dissabte

La presentadora ja era conscient de tot el que se li preguntaria

María Teresa Campos va fer creure dissabte passat que s'estava sorprenent per les preguntes que li feien a 'Sábado deluxe'. Ara bé, segons sembla, no hi havia opció a la improvisació i la sorpresa de la presentadora era del tot fingida. Campos volia donar a entendre als espectadors que el programa li havia preparat una trampa fent veure que volien fer-li un homenatge per després posar-la en un compromís.

La veterana comunicadora ho va intentar i va arribar a aixecar-se de la cadira quan van començar a treure temes relacionats amb la seva filla, cosa que va sorprendre molt a Jorge Javier Vázquez, que no entenia el teatre que estava realitzant l'expresentadora de 'Qué tiempo tan feliz'. En aquest moment, la matriarca de les Campos va recriminar que no se l'havia avisat que parlarien de les seves filles i de les polèmiques que tenen, i que per això s'havia molestat.

Avui hem descobert que això no seria cert i que la convidada sabia perfectament els temes que es parlarien en l'entrevista. 'Sálvame' ha emès un vídeo on s'explica com es va gestar l'entrevista. Aquesta es va gestionar amb la mateixa María Teresa per telèfon i se li van explicar els temes que es volien tractar, entre els quals es trobaven les polèmiques de les seves filles i la seva separació amb Bigote Arrocet.

La presentadora va estar a punt de no presentar-se a l'entrevista

A mesura que avançava la setmana, la presentadora es va desdir de la negociació per què aquesta li estava portant problemes amb les seves filles, les quals no estarien d'acord amb la seva aparició al programa estrella de Telecinco. Finalment, la direcció del programa la va convèncer i va acabar cedint a canvi d'una suculenta quantitat econòmica, la qual aniria directament a la butxaca de la presentadora, ja que - en aquesta ocasió - no hi hauria deixat que les seves filles intervinguessin com a mediadores del contracte.