Traeixen María Patiño destapant el seu 'affaire' amb un famós

'Sálvame' ja va anunciar que els grans damnificats del concurs serien els antics col·laboradors de 'Dónde estás corazón'

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Antonio Montero seguirà jugant demà | Twitter (@lecturas)

'Sálvame' està limitant cada dia més l'emissió de 'Quiero dinero', el concurs amb el qual intenten frenar l'augment d'audiència de 'Pasapalabra'. Els primers lliuraments i amb Chelo García Cortés com a protagonista, començaven a les vuit del vespre, dedicant hora i quart a veure i viure les proves i reptes que se li realitzaven a la periodista a canvi de grans quantitats de diners. Això es va mantenir en els primers dies del joc d'Antonio Montero, però a poc a poc vam anar veient que els minuts minvaven fins a deixar l'emissió actual en menys de vint minuts, deixant molts dies el concurs amb algunes de les preguntes sense resoldre, reprenent-lo l'endemà.

Antonio Montero és el nou concursant del joc i fins al moment s'han revelat algunes dades una mica sucoses amb les seves respostes. Potser, el més interessant fins aquesta mateixa tarda, era la confessió on afirmava que Rafa Mora va trair al seu millor amic Kiko Rivera, filtrant a Montero el lloc on estaven gaudint junts de les vacances perquè anessin els fotògrafs i els enxampessin per treure posteriorment fotos a les revistes i programes del cor.

Avui ha intentat matisar les seves paraules, però els seus arguments no han convençut per a res i caldrà que Mora torni al programa perquè ell mateix pugui aclarir el que va passar. Aquesta mateixa tarda, Montero ha anat molt més enllà per seguir en el tron i ha hagut de trair fortament a María Patiño, una de les companyes que més coneix i amb la que fa anys que comparteix plató, primer a 'Dónde estás corazón' d'Antena 3 i des de fa alguns altres anys a 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe'.

Paz Padilla li ha formulat al col·laborador la pregunta 'bomba': «Has anat explicant que la teva amiga i companya María Patiño ha tingut relacions amb famosos molt importants?», Montero ho ha negat, alhora que María assistia impassible a la pregunta i a la resposta. Aquesta ha descartat fer cap mena de declaració, només dient que se'n va al llit amb el seu noi.

La màquina de la veritat ha tirat per terra la resposta de Montero, afirmant que sí que ha anat difonent aquest rumor i que no s'ha pogut confirmar davant el silenci total de la companya. Belén Esteban sí que ha parlat, defensant a la seva amiga, opinant que és molt lleig parlar d'amb qui se'n va a dormir una companya o una amiga.

Gustavo González aconsegueix salvar el concurs de Montero

El joc ha seguit, i Montero havia de complir un repte a canvi de mil euros. El programa li ha demanat que es despullés, però posant-se en directe un tanga amb una imatge de María Patiño en les seves parts nobles. Aquest ha donat un ultimàtum al seu programa i ha afirmat que, si era aquest el repte, es plantava avui mateix.

Segons sembla, el programa no tenia un relleu i per això han hagut d'improvisar perquè el programa no es quedés sense contingut. La direcció ha accedit que Montero seguís avançant en el joc si aconseguia que algun dels seus companys es despullés per ell i es posés el compromès tanga.

Ha sigut l'amic incondicional d'Antonio Montero, Gustavo González, qui ha acceptat quedar-se en roba interior per poder treure al seu company de dificultats i alhora, quedar-se els mil euros que valien aquesta pregunta. Amb aquest fantàstic bodegó, Paz Padilla s'ha acomiadat donant pas als informatius de Pedro Piqueras.


Comentaris

envia el comentari