Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'

Cop dur per la plantilla de 'Sálvame': Vasile es carrega el 'Deluxe' sense avisar

'Mediaset' ha decidit prescindir d'un dels seus formats estrella i apostar per 'Viva la vida'

'Mediaset' viu una temporada de molts canvis, a cadascun més inesperat. I l'últim d'ells afecta de manera directa a la plantilla de 'Sálvame'. Així mateix, Jorge Javier Vázquez i els seus ja han vist limitat el seu horari en antena, retallant la fracció corresponent al 'Sálvame Tomate'.

A més, les xifres d'audiència que recull 'Sálvame Limón' no són les millors. Fins i tot Jorge Javier, que sempre havia estat un dels presentadors estrella de la cadena, ha quedat relegat a un segon pla.

Així, Vázquez ha vist com Paz Padilla o Carlota Corredera li han passat al davant, guanyant més minuts en pantalla. I quan semblava que les coses no podien anar a pitjor, 'Mediaset' acaba de prendre la inesperada decisió de retirar el 'Deluxe' de la seva programació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Molt males notícies per al format, que sembla travessar les seves hores més baixes. Sembla que el contingut ofert pel programa nocturn, i que arribava a emetre's els divendres i dissabtes a les 22:00, ja no atrau el públic.

Just per això, han decidit optar per un contingut diferent i més fresc de la mà de la versió estiuenca de 'Viva la vida', anomenada 'Viva el verano'. I és que Toñi Moreno estarà a partir d'ara al capdavant del programa substituint a Emma García, almenys fins que torni de vacances.

Les dades són les que ho evidencien, ja que la setmana passada el 'Deluxe' va recollir només un 10,1% de 'share'. És a dir, uns 709.000 espectadors, que res té a veure amb les xifres que obtenia en la seva època daurada.

Aquesta no és la primera vegada que 'Viva la vida' fa el salt a la franja nocturna. De fet, la cadena va emetre un especial a principis de gener amb motiu de la ja històrica nevada provocada per 'Filomena'.

Concretament aquell dissabte, va ser degut a la impossibilitat d'oferir amb normalitat el 'Deluxe' perquè els col·laboradors estaven atrapats a casa seva.

El 'Deluxe' perd terreny i 'Viva la vida' li passa per sobre

De moment, es desconeix el nom dels convidats o col·laboradors que formaran part d'aquesta nova plantilla. Tot i això, s'espera que siguin cares ja conegudes i presents en el programa com a Isabel Rábago, Terelu Campos i Carmen Borrego o Kiko Matamoros.

Tot i que la intenció de 'Mediaset' és mantenir el programa només aquest cap de setmana, tot depèn de les dades d'audiència. I si aquestes acompanyen, pot ser que decideixin allargar la seva presència en antena per unes quantes setmanes més.

Segons ha explicat 'La Vanguardia', 'La Fábrica de la Tele', productora de 'Sálvame', ha fet fins a l'impossible per evitar aquest gir dràstic de guió. De fet, han arribat a trucar a part de l'equip perquè interrompessin les seves vacances i així convocar-los a gravar.

No obstant això, i davant la negativa rebuda, haurien optat per fer el més lògic: prescindir del seu producte estrella i deixar que 'Viva la vida' ocupi el seu lloc.

D'altra banda, Telecinco travessa un gran moment, mantenint-se durant diversos mesos seguits com la cadena preferida pels espectadors. Per tant, no poden permetre el luxe de cedir ni una mica d'avantatge a la competència, que el segueix molt de prop.

Just per això Paolo Vasile ha de prendre decisions ràpides. Durant aquest mes, compta amb un 'share 'mitjà del 13,1%, mentre que 'Atresmedia' els trepitja els talons amb un 12,7%, és a dir, a només quatre dècimes.

Nombroses bombes televisives com el documental de Rocío Carrasco o 'Supervivientes' han aconseguit que 'Mediaset' vagi a l'alça i aconsegueixi les quotes de pantalla més altes fins a la data.

De fet, Telecinco tancava el mes de juliol obtenint un nou lideratge mensual, un brillant 17% de mitjana que no obtenia des de l'any 2016. Per tant, queda clar que les arriscades apostes de la cadena funcionen i caldrà veure si això no afecta les estrelles de 'Sálvame'.