Mila Ximénez

Sálvame, en xoc: «Des d'aquí vull dir-li a Mila Ximénez que he entès el missatge»

Jorge Javier Vázquez assegura sentir la presència de la seva difunta amiga

Jorge Javier Vázquez i Mila Ximénez sempre han tingut una unió molt especial. Tant és així, que fins i tot després de la mort de la col·laboradora, el presentador assegura sentir la seva amiga més a prop que mai.

De fet, l'altre dia relatava el «toc d'atenció» que Ximénez li havia donat des del més enllà. El cap de setmana passat, durant una de les funcions de Vázquez, el presentador s'enduia un bon ensurt.

«Estic en xoc per una cosa que m'ha passat al teatre», confessava al 'Deluxe'. «És la història més al·lucinant que us puc explicar ara. Les meves conclusions les heu d'agafar amb pinces».

Jorge Javier recordava als espectadors que havia passat una temporada una mica complicada en termes de salut. «Anímicament també estava una mica trist. No obstant això, tot es comença a solucionar una mica. Aquesta mateixa setmana estava aixecant cap...».

Mila Ximénez col·laborant a Sálvame
Mila Ximénez segueix molt present al cor dels seus companys. | Mediaset 

«Diumenge vaig començar amb una grip, vaig sobreviure per les punxades. Li dic a Cristina, ahir, 'he notat dues vegades que algú m'ha tocat', com un esperit...», prosseguia en el seu punyent relat.

Però el més impactant passava just abans de sortir a l'escenari. «Hi ha un moment en què estic assegut i tot a les fosques i, de cop i volta, el bastidor que cau al final, cau abans d'hora».

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
Jorge Javier Vázquez va tenir un bon ensurt el cap de setmana passat. | Telecinco 

El català va arribar a pensar que el sepultaria. Aleshores, la seva reacció immediata va ser llençar-se al pati de butaques per salvar-se: «M'he tirat al pati de butaques, a les fosques, i m'he fotut una hòstia...».

«No m'hauria tocat, de totes maneres, només es manipula quan estic fora de la zona de perill. Però jo m'ho veia a sobre...», continuava relatant.

Jorge Javier Vázquez confessa sentir la presència de Mila Ximénez més a prop que mai

«Ha hagut de venir l'ambulància. He estat uns minuts a terra, sense poder-me moure. La gent es pensava que era la funció. M'he aixecat més o menys. Un tècnic ha començat a plorar. Ara no puc caminar gaire».

Després de tot, Jorge sembla haver-s'ho pres com una mena d'avís de la seva gran amiga. «Ja tinc l'avís de Mila Ximénez. Estava perdent el temps pensant en què fer per ser feliç. Això és un senyal que 'prou de tristeses', cal viure».

Així ho ha sentit, perquè sempre sol portar diverses fotos per posar-les al camerino, però en aquella ocasió només tenia la de Mila. «Avui només tenia la de Mila perquè he portat la del meu pare a restaurar», reconeixia.

Imatge de Jorge Javier posant al costat d'un cartell de la seva obra de teatre
Jorge Javier amb el cartell promocional de la seva obra. | Instagram 

El presentador és conscient que la seva reflexió pot sonar «una mica al·lucinada», però assegura que és el que sentia en aquell moment.

Havent-se recuperat del gran ensurt, el presentador de 'Sálvame' s'ha confessat al bloc de la revista 'Lecturas'.

«Durant la representació de dissabte, una peça del decorat cau abans d'hora. Davant el perill d'acabar sepultat apareix el meu instint de supervivència i em llanço en planxa a un pati de butaques més fosc que la meva ànima», ha escrit.

Mila Ximénez a Sálvame
Mila Ximénez moria fa uns mesos després d'una lluita duríssima contra el càncer. | Mediaset 

«El resultat és que m'enganxo una hòstia de considerables dimensions, però malgrat la meva incontenible ganyota de dolor, el públic pensa que el xou forma part de la funció».

«Després de l'ensurt i més o menys recompostos, seguim amb la funció. No m'hauria passat res, però això ho vaig saber després», ha admès.

«L'efecte especial només es manipula quan estic fora de la zona de perill. Mercedes Milá, Sonsoles Ónega, Miguel Ángel Nicolás i més companys m'esperen al pati després del final de la representació. Estem tots a xoc».

«Vam acabar fent rialles i em va deixar anar el 'Deluxe' amb la cama fotuda. Des d'aquí dir-li a Mila que he entès el missatge. Deixem de perdre tant de temps pensant en la nostra felicitat i dediquem-nos a viure. És tan fàcil com això», ha conclòs sobre l'experiència vital.