Samanta Villar es passeja despullada per la Rambla de Barcelona

La presentadora catalana va tancar la temporada de 'La vida de Samanta' dedicant un programa a l'extravagància i caminant amb un 'bodypainting'

Samanta villar
Samanta Villar va rebre un gran nombre de mirades durant la seva passejada | Cuatro

Samanta Villar acabava aquest dimarts temporada del seu espai de Cuatro 'La vida de Samanta', sabent que durant la seva emissió hauria de competir contra el debat d'Atresmedia. Segurament per això va voler guardar-se per aquest últim programa un plat fort: aparèixer passejant despullada de la Rambla de Barcelona

La presentadora catalana de Mediaset aconseguia vèncer la seva vergonya i s'atrevia a caminar pels carrers de la ciutat comtal només amb un maquillatge de 'bodypainting' fet per l'influencer Chaoko. Complia així un acte de valentia que, minuts abans que tingués lloc, ella mateixa reconeixia que «creia que no ho faria a la meva vida». 

Va ser el centre d'atenció de tota la Rambla

En un programa dedicat a l'extravagància, Villar va decidir comprovar la sensació que tenen aquelles persones que vesteixen o duen un 'look' extravagant. Per fer-ho, va decidir pintar-se tot el seu com si fos una 'Lolita gòtica' i mostrar el seu cos nu sense por a les mirades. 

Com era previsible, la imatge de la  coneguda presentadora despullada va cridar enormement l'atenció de molts dels vianants que creuaven la Rambla en aquell moment. Tot i això, Samanta Villar no va dubtar en mostrar obertament la seva eufòria per aquest moment irrepetible cridant: «A la vida creia jo que caminaria en pilotes per La Rambla!». 

Admira més la gent d'un aspecte poc convencional

Aquest gest va servir-li per admirar encara més a totes les persones que «decideix dur un aspecte estrafolari, poc convencional, extravagant». Samanta admetia que per fer-ho cal «una llibertat, una desinhibició i una fortalesa» que els transforma en una espècie «d'éssers superiors» molt poderosos i no en uns 'frikis'. 

Samanta villar
Samanta Villar en el moment de treure's la jaqueta i quedar-se despullada | Cuatro

 

Tot i això, Villar acaba reflexionant que segurament no creu que caminar despullada pel carrer hagi estat el seu dia extravagant, ja que ella en el fons «sempre ha estat extravagant». 


Comentaris

envia el comentari