Samanta Villar, indignada perquè una farmacèutica li recomana homeopatia

La filla de la periodista tenia una tos imparable i va confiar en el criteri de la dona, emportant-se una sorpresa «escandalosa»

Samanta Villar
Samanta Villar està indignada perquè una farmacèutica li ha venut un xarop homeopàtic | Cedida

La periodista catalana Samanta Villar és molt activa a les xarxes socials, on comparteix tota mena de missatges que d’una manera o una altra acaben escaldant algú, juntament amb els eu programa a Cuatro on parla sobre la precarietat laboral a la televisió o critica la indústria alimentaria, entre altres temes. En aquesta línia ha estat el darrer fil que ha publicat al seu compte de Twitter, denunciant l’homeopatia.

Aquest dilluns Villar ha compartit l’experiència «escandalosa» que acabava de viure en, sorprenentment, una farmàcia. La catalana va acudir perquè una de les seves filles, de dos anys i mig, estava malalta i necessitava alguna medicina per acabar amb la seva «tos imparable». Va ser la mateixa farmacèutica qui li va recomanar un xarop i la periodista va seguir el seu consell, tornant a casa amb el producte.

Una farmacèutica venent homeopatia

Una situació que moltes persones han viscut, ja que per no esperar hores a les urgències  per un refredat, acaben anant a la farmàcia que és més ràpid. «La farmacèutica ràpidament va parlar de dos xarops, però em va recomanar un dels dos. Vaig confiar en ella».

No obstant això, cal anar molt amb compte fins i tot amb els farmacèutics, ja que tal com ho explica Villar: «El xarop va valdre poc més de deu euros, preu que em va semblar car, però va cridar-me més l’atenció la dosis. Un tap cada hora». Villar va arribar a donar-li tres cops el xarop a la seva filla. Tanmateix, fins que el seu marit va veure l’envàs, no van adonar-se’n de la realitat.

El xarop era homeopàtic: «Vaig quedar-me de pedra perquè la farmacèutica no m’havia alertat. És obvi a la caixa, però qui mira la caixa si t’ho recomana un farmacèutic?». Clarament a l’envàs es pot llegir la lletra petita: «Medicina homeopàtica indicada per alleujar la tos». Un producte d’homeopatia que Villar «podria haver escollit» si el comprava o no si la farmacèutica l’hagués informat. «El pitjor és que ara vaig amb quatre ulls amb el personal farmacèutic».


Comentaris

envia el comentari