Samanta Villar torna a crear polèmica amb una nova confessió sobre la maternitat

La periodista catalana parlarà obertament de la maternitat aquesta nit al programa de Risto Mejide, 'Chester'
Imatge de Samanta Villar al programa de Cuatro 'Chester' | Cuatro

 

D'ençà que, fa uns mesos, la periodista catalana, Samanta Villar, va considerar que «tenir fills és perdre qualitat de vida», sempre que es parla de maternitat tots els focus se centren en ella. Samanta continua pensant que la maternitat està «sobrevalorada» per la societat, i Risto Mejide li oferirà aquesta nit a les 21.30 hores, l'oportunitat perquè expliqui la seva visió al programa de Cuatro, 'Chester'.

 

«Si m'haguessin dit, 'tingues en compte que quan siguis mare canviaràs de professió, deixaràs de ser periodista i passaràs a ser cuidadora, ho vols?', jo dic que no», ha confessat Samanta a Risto Mejide durant l'entrevista que s'emetrà aquesta nit. 

 

 

La tornada de Samanta a Cuatro

Fa unes setmanes, la periodista tornava a la cadena on ha treballat durant els últims nou anys, amb el programa 'Samanta y...', on Villar segueix el mateix format, i que tant la caracteritza, de 'Conexión Samanta'. 

 

Un nou programa que va inaugurar, justament, mostrant «la cara oculta de la maternitat», i on va aprofitar per parlar de les crítiques i, fins i tot, dels  insults que ha rebut per dir obertament el que pensa de la seva nova vida com a mare de dos bessons.

 

«Escombraries, quin fastig dones, no et mereixes tenir fills, porca, egocèntrica» són alguns dels insults que va rebre la periodista. «Tot això és el que he hagut de sentir per dir que quan et converteixes en mare perds qualitat de vida. Fa any i mig que sóc mare i adoro als meus fills però segueixo pensant el mateix. I no em penso callar», advertia, al mateix temps que inaugurava, el seu nou programa.

Comentaris