Primer pla de Samantha Vallejo-Nájera

Samantha Vallejo-Nágera dona la pitjor notícia als companys de MasterChef

Samantha Vallejo-Nágera, la cara més popular de darrere els fogons

Samantha Vallejo-Nágera és una cuinera molt estimada per la societat i per la seva família. Fa anys que treballa a MasterChef i, des de llavors, la seva fama no ha parat de créixer.

És una dona que sempre s'ha caracteritzat perquè és sincera, directa i molt propera amb els seus éssers estimats. A més, manté una molt bona relació amb la resta del jurat, ja que mai no ha tingut cap problema personal.

Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera, jurat de MasterChef
Samantha Vallejo-Nágera comparteix moments inoblidables a la televisió. | Europa Press
 

Samantha Vallejo-Nágera, un referent televisiu

Samantha Vallejo-Nágera està molt pendent d'allò que ha passat recentment amb el seu germà Colate, que està feliç d'haver publicat la seva obra. Tot i això, l'empresari troba a faltar el seu fill Andrea Nicolás, ja que està vivint amb la seva mare, Paulina Rubio, a Miami.

Un dia abans de les signatures del seu nou llibre, Colate va tenir l'ocasió d'assistir com a espectador a una correguda de toros de Las Ventas. A l'entrada, la revista Chance va fer-li diverses preguntes sobre la seva situació actual.

Dies previs a aquesta pregunta, la televisiva confessava molt il·lusionada que Colate s'instal·laria definitivament a Espanya al setembre. El que li agradava més era la idea de veure el seu nebot aviat.

«Ja ve, ja el portem! Miami s'ha acabat, al setembre ha de tornar a viure a Espanya», manifestava Samantha Vallejo-Nágera als col·laboradors d'Europa Press.

Tot i això, la contestació de Colate no li ha semblat gens bé a Samantha. «És el que estem desitjant tots, encara és aviat i cal esperar», responia el germà de Samantha.

Imatge de Samantha Vallejo-Nágera passejant pel carrer.
Samantha Vallejo-Nágera, amb moltes ganes que Colate torni a Espanya. | GTRES
 

«Algun dia tornaré i tant de bo sigui aviat», confessava el pare de Nicolás. Mentrestant, haurà de romandre a la seva actual residència per acabar de solucionar els problemes judicials que té amb la cantant mexicana.

Després d'aquesta novetat, Colate ha volgut tranquil·litzar-la i li ha dit que aquest estiu visitarà Espanya acompanyat del seu fill. Tot i això, el que no se sap encara és si la seva parella María Clara Mejía vindrà amb ell.

L'impediment televisiu amb què no comptava Samantha

És evident que la relació que hi ha entre ells dos és preciosa. Més d'una vegada la de MasterChef l'ha definit com una bona persona i, a més, ha dit que és tranquil i bromista als moments adequats.

Primer pla de Samantha Vallejo-Nágera.
Samantha està orgullosa de Colate i, sempre que pot, parla bé d'ell. | RTVE
 

A molts dels seguidors de MasterChef els encantaria veure Colate participant en el concurs, però hi ha alguna cosa que li impedeix participar. En nombroses ocasions, la cuinera ha confessat que té molt bones mans per treballar a la cuina.

En canvi, La 1 no el deixa participar en el concurs per la seva relació familiar. «Seria il·legal perquè som germans; ho hem intentat, però no es pot», va expressar la germana de Nicolás Vallejo-Nágera.

Per contra, podrem veure Samantha vivint la seva experiència a MasterChef cada dilluns a les 22:00 h. Tot i que aquesta setmana els seguidors s'han quedat sense la seva emissió, ja que l'espai televisiu va anunciar que descansaria per fer lloc a l'actualitat política.