Sandra Barneda anuncia el més esperat de 'La isla de las tentaciones'

La presentadora ha estat enregistrant el concurs en companyia de la seva parella, Nagore Robles

Sandra Barneda al plató de 'Viva la vida'
La presentadora ha explicat a Instagram com ha estat la seva experiència en 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

El pròxim retorn televisiu serà el de Sandra Barneda. La substituta de Mónica Naranjo a 'La isla de las tentaciones’ ha posat punt final a aquesta aventura televisiva. Després de finalitzar el rodatge de la segona i tercera edició d'aquest programa d'amors i desamors, Sandra Barneda ha aterrat a Madrid carregada de maletes i il·lusió per tornar a veure els seus.

La presentadora ha anat compartint en les seves xarxes socials diversos moments que ha viscut a l'illa, però, sens dubte, també un dels seus dies més complicats. El positiu en Covid-19 d'un dels membres de l'equip el passat mes d'agost va posar en alerta tothom. Tant és així que els enregistraments del programa van haver de detenir-se uns dies per por d'un brot.

Malgrat aquest contratemps, Sandra Barneda s'ho ha passat de luxe. Ha ensenyat els secrets ocults darrere de les càmeres com ara el quiosquet improvisat muntat al costat de la platja o el ventilador perquè la calor no espatllés els seus looks.

A més. Sandra Barneda també ha mostrat el ‘Coson Bay’, l'impressionant ressort de luxe en què ha viscut al costat de la resta de l'equip. Qui també ha estat amb ella durant el rodatge és la seva parella, Nagore Robles, per a brindar-li tot el seu suport en aquest nou repte professional.

Un bon record al programa

La veritat és que Sandra Barneda s'ha endut una gran i única experiència. Per això la presentadora ha volgut fer balanç del seu treball i ha escrit en Instagram un text de comiat.

«L'aventura en el paradís acaba avui. Després de dos mesos d'intens treball, abandonem las Tentaciones. Expressar el viscut i sentit en aquest temps d'aventures, de companyonia, de mirades còmplices d'aprenentatge, de confessions sota una palmera, d'enregistraments a la calor del foc i en companyia de bestioles desitjoses de mossegar la pell... De plorar, riure, sofrir i tornar a començar», resava l'inici del seu text.

«El resultat és l'esforç d'un gran equip que m'ha fet sentir abrigallada, feliç i gaudint d'aquest regal que Mediaset m'ha fet», afegia Sandra Barneda. I és que la seva passió pel treball, unida a la de la resta dels membres de l'equip prometen no deixar indiferent l'audiència en l'estrena de les dues noves edicions del 'La isla de las tentaciones'.


Comentaris

envia el comentari