L'esbroncada inèdita de la catalana Sandra Barneda a 'La isla de las tentaciones'

La presentadora considera que no estan sent elles mateixes

Sandra Barneda al plató de 'Viva la vida'
Sandra Barneda va parlar amb les noies perquè veiessin la realitat de les seves parelles | Telecinco

Les parelles triades per a participar en 'La isla de las tentaciones' han superat prèviament un seguit de càstings i que els avalen com els concursants idonis per a estar en aquest format però en aquesta ocasió ha ocorregut alguna cosa i que potser ni la mateixa productora esperava.

En la segona part de la primera gal·la, Sandra Barneda ha interromput el programa per a entrar a la casa de les noies i parlar amb elles per a comunicar-los un sentiment compartit amb l'organització del 'reality'.

Una petita estirada d’orelles a les noies de l’edició

La presentadora catalana ha començat recordant-los a les noies l'objectiu del programa. En aquesta ocasió, han estat tots contractats per a posar a prova l'amor i veure si realment estan enamorades dels seus nois o si bé, haurien de començar una cosa nova amb algun dels temptadors que els presenta el programa. Barneda ha dit que l'organització està veient que no estan sent elles mateixes i que això aquesta anant en contra del bon funcionament del programa.

Segons l'organització, algunes de les noies estan reprimides i no s'estan mostrant com actuarien realment i això va en contra del bon funcionament del programa, perquè la gràcia d'aquest és veure a les parelles al límit en situacions que s'originen dins de les viles. És per aquest motiu que Sandra ha pres una decisió i que ha fet despertar a algunes de les participants.

Sandra dinamita la casa de les noies

Inma i Melyssa s'han autoinculpat, dient que el no saber com ho estarien portant les seves parelles els fa no estar gaudint de la seva experiència i estar reprimint moltes de les situacions que es estan donant dins del 'reality'. Davant aquesta confessió, Sandra Barneda ha demanat parlar a soles amb Inma per a mostrar-li unes imatges del seu noi i que la ajudaria a dissipar tots els dubtes referits a l'estat anímic de la seva parella.

En aquestes imatges es podia veure a Ángel divertint-se amb les seves temptadores mentre que la seva parella ho està passant malament. Veurem si això fa despertar a Inma i comença la part més salvatge de ‘La isla de las tentaciones’.


Comentaris

envia el comentari